Een sterk staaltje Belgische technologie

Een Belgisch uurwerk van topkwaliteit? Dan is de keuze vrij beperkt. Maar nu is er Julémont Watches. Dit label ontsproten uit de koker van Bernard Julémont is klaar om de markt te bestormen.

Unieke horloge

Bernard heeft bewust gekozen voor een horloge met een gedurfde en unieke uitstraling, er is al eenheidsworst genoeg, toch? Bernard boetseerde letterlijk de vorm die dan ook wat wegheeft van een keisteen, puur en sensueel.

Het gebogen glas tussen 11u en 13u valt onmiddellijk op en verbetert de leesbaarheid van de “gangreserve” Ook de kroon matcht overigens perfect. Rond het uurwerk zit een asymmetrische vorm die herkenbaarheid en bescherming biedt. Het horloge schuift vlot onder een hemdsmouw en biedt heel wat draagcomfort.

Binnenin tikt een Japanse automaat, die betrouwbaar, precies en betaalbaar is. De horloges worden uitgebracht in een beperkte oplage van 1.117 exemplaren per type wijzerplaat. Het is ook mogelijk om deze te personaliseren.

Het horloge zal gelanceerd worden via crowdfunding. Je kunt het horloge op de kop tikken op HelloCrowd van 15 september tot 30 oktober. De eerste 100 deelnemers tikken het voor 900 euro op de kop. De volgende 200 betalen 1.200 euro. Iedere deelnemer krijgt sowieso een gratis watchwinder.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Relaxen in a NUTCHEL

Nee, om even te relaxen hoef je echt niet naar Bali te trekken, het ...

Influencer Yannick Somers is living the good life!

Het is dat we ons lijf niet mee hebben, of we hadden misschien ook ...

5 redenen waarom de Amalfikust wat voor jou is

Houd je van het goede leven, ben je verzot op pasta en beschik je ...

Hosting door Fraai