Dit zijn de 10 deelnemers op Viktor Verhulsts Love Island

Hopelijk spannender dan Temptation Island

VIER lanceert samen met het Nederlandse Videoland op 27 mei het spiksplinternieuw programma Love Island. Op dit eiland volgen we Nederlandse en Vlaamse singles die op zoek zijn naar ware liefde. Verwacht je maar aan een programma dat zich situeert tussen Temptation Island en Ex On The Beach, met andere woorden zonder gebrek aan alcohol, jaloezie, een grote portie drama en wie weet heel veel seks.

Love Island wordt door VIER zelf als volgt omschreven:  In Love Island worden een aantal sexy, jonge singles gevolgd tijdens hun verblijf in een luxueus vakantiehuis op een idyllisch eiland met maar één doel: de ware liefde vinden. Ze zijn op zoek naar hun perfecte match, maar zoals wel vaker loopt de zoektocht naar the one zelden over rozen. Een stevige dosis flirten, jaloezie en afwijzing gooien regelmatig roet in het eten.

En niet alleen moeten ze hun partner zorgvuldig uitkiezen, ook moeten ze de kijkers weten te overtuigen. Samen moeten de kandidaten de harten van de kijkers thuis zien te veroveren, want onder meer via de website van de zender en Love Island-app kan jij als kijker een oordeel vellen door middel van je stem. Wie de kijker niet weet te overtuigen, riskeert het programma te moeten verlaten. En ook de Vlaamse kijker, die is daar in 2019 live getuige van. Wie wordt onverbiddelijk naar huis gestuurd en welk koppel mag blijven om hun liefde te bewijzen?

En voor we blind beginnen stemmen, hier heb je de eerste tien kandidaten! Wie zit er klaar op 27 mei?

You May Also Like

Het is dan toch gelukt: Usain Bolt is profvoetballer!

Niet de gehoopte topclub maar hij doet het toch… Wat Als?…je de snelste man ...

Miami's Finest Topfotograaf: Alex Manfredini (foto's NSFW)

We kunnen er niet om heen. Dennis Black Magic is back en haalt constant ...

Koning Hans komt terug naar België

Hans Teeuwen? Ofwel ben je een ontzettende fan van deze Nederlandse stand-up comedian/cabaretier, ofwel ...

Hosting door Fraai