Deze zomer ga jij ONTOP!

Zomer? Dat zijn beach bars en rooftops! Er waren er al een heel aantal, maar in Antwerpen kwam er recent nog een leuke rooftop bij. Bij ONTOP geniet je niet enkel van het uitzicht, maar word je ook voor de rest in de watten gelegd. Te ontdekken komende zomer!

Chillen in stijl

Ok, we geven het toe de Desguinlei is nu niet meteen de hipste plek van Antwerpen en het ligt een beetje aan de rand, maar dat maakt deze rooftop niet minder Instagramproof. In de loungy setting van ONTOP share je zoals je hoort dishes en nuttig je je cocktails in stijl. Verwacht je hier aan heel wat marmer, roze zetels en donkergroene tapijten. We zouden het nu niet meteen thuis willen, maar hier klopt het plaatje wonderwel. Het terras buiten is trouwens een stuk strakker ingericht.

Dit verborgen plekje biedt plaats voor zo’n 100 personen. Ben je op zoek naar een chill-plek, dat je moet weten zijn, maar waar je in stijl een namiddag of avondje kunt hangen? Niet verder zoeken!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Beste uit twee werelden: Porsche 911 (992) Targa

Dé mooiste… Hoewel het een Duitser is, kan je er jouw Zwitserse polsjuweel op ...

Chocolate, een bloedheet fotoboek van Marc Lagrange

Ben jij zo een man die wel van een geweldige foto kan genieten, zeker ...

4 supergezonde (lunch)adresjes in Antwerpen

Healthy is het nieuwe normaal en we moeten er allemaal in mee. Nu ja, ...

Hosting door Fraai