Deze horloges zitten in de locker van de Ajax-verdetten

Voetballer en horloges…een onmiskenbare combinatie

Op de vraag hoe lang nog, keek de topscheidsrechter Felix Brych op zijn horloge en zonder verpinken riep hij: ‘nog 5 minuten extra tijd’. Dat Ajax-doelman Onana vergeten was zijn horloge aan te doen en nog wat extra treuzelde om in de 94e minuut een bal uit te trappen maakte dat de Engelse rekels van Tottenham een extra minuut kregen om alsnog in de 96e minuut de 2-3 binnen te kegelen en zich te plaatsen voor de finale van de Champions League tegen Liverpool ten nadele van de anders zo vrolijke Amsterdammers.

Dat ze eeuwige roem en een serieuze winstpremie door de neus zien geboord is een feit. In het vervolg zullen ze iets voorzichtiger met de tijd omgaan. Misschien niet slecht om zich te baseren op de heerlijke horloges die in hun locker liggen. Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet om er maar een paar te noemen.

Benieuwd wie welke horloge heeft? Kijk dan mee naar de video die horloge expert Jasper Lijfering van Amsterdam Vintage Watches onlangs al zingend lanceerde.

You May Also Like

Zo gebruik je de camera van je iPhone 7 optimaal!

We hebben thuis al meerdere discussies gevoerd. Van “mijn iPhone6 trekt betere foto’s dan ...

Louis Vuitton gaat op reis met BRITART

Ok, ik geef het toe, ik heb al een tijdje geen bal meer aangeraakt, ...

Hemden heb je nooit genoeg

Een 40-tal, dat was de uitkomst van een snelle telling van de hemden in ...

Hosting door Fraai