Deze horloges zitten in de locker van de Ajax-verdetten

Voetballer en horloges…een onmiskenbare combinatie

Op de vraag hoe lang nog, keek de topscheidsrechter Felix Brych op zijn horloge en zonder verpinken riep hij: ‘nog 5 minuten extra tijd’. Dat Ajax-doelman Onana vergeten was zijn horloge aan te doen en nog wat extra treuzelde om in de 94e minuut een bal uit te trappen maakte dat de Engelse rekels van Tottenham een extra minuut kregen om alsnog in de 96e minuut de 2-3 binnen te kegelen en zich te plaatsen voor de finale van de Champions League tegen Liverpool ten nadele van de anders zo vrolijke Amsterdammers.

Dat ze eeuwige roem en een serieuze winstpremie door de neus zien geboord is een feit. In het vervolg zullen ze iets voorzichtiger met de tijd omgaan. Misschien niet slecht om zich te baseren op de heerlijke horloges die in hun locker liggen. Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet om er maar een paar te noemen.

Benieuwd wie welke horloge heeft? Kijk dan mee naar de video die horloge expert Jasper Lijfering van Amsterdam Vintage Watches onlangs al zingend lanceerde.

You May Also Like

Comfort en stijl in 1 sneaker: adidas Iniki Runner Boost

Stijl en comfort combineren, niet altijd even evident. Toch is het exact dat wat ...

Deugniet Mister C. gaat op zwier met plastiek vertier

Voor zij die houden van siliconen… Ik hou van de vrouwen, voila, “the word ...

Hosting door Fraai