Deze horloges zitten in de locker van de Ajax-verdetten

Voetballer en horloges…een onmiskenbare combinatie

Op de vraag hoe lang nog, keek de topscheidsrechter Felix Brych op zijn horloge en zonder verpinken riep hij: ‘nog 5 minuten extra tijd’. Dat Ajax-doelman Onana vergeten was zijn horloge aan te doen en nog wat extra treuzelde om in de 94e minuut een bal uit te trappen maakte dat de Engelse rekels van Tottenham een extra minuut kregen om alsnog in de 96e minuut de 2-3 binnen te kegelen en zich te plaatsen voor de finale van de Champions League tegen Liverpool ten nadele van de anders zo vrolijke Amsterdammers.

Dat ze eeuwige roem en een serieuze winstpremie door de neus zien geboord is een feit. In het vervolg zullen ze iets voorzichtiger met de tijd omgaan. Misschien niet slecht om zich te baseren op de heerlijke horloges die in hun locker liggen. Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet om er maar een paar te noemen.

Benieuwd wie welke horloge heeft? Kijk dan mee naar de video die horloge expert Jasper Lijfering van Amsterdam Vintage Watches onlangs al zingend lanceerde.

You May Also Like

Deens design aan je voeten

Omdat het niet altijd de wereldberoemde merken moeten zijn (en oké, ook willen bewijzen ...

De nieuwe Xbox One X dit najaar beschikbaar!

Met een 8-jarig zoontje in huis kan het natuurlijk niet anders of er is ...

Print je foto's vanaf je smartphone met de Polaroid Insta-Share Motomod!

Wat we doen met de ontelbare foto’s en selfies die we nemen? Meestal niet ...

Hosting door Fraai