Deze ‘Angels’ dwarrelen nooit nog uit de hemel…RIP VS Fashion Shows

In de naam van de Vader, Zoon en onze Heilige Angels… AMEN!

Als een donderslag bij heldere hemel kan je het niet noemen. Het is al langer gekend dat Victoria’s Secret in moeilijke papieren zit. Ze krijgen steeds meer te maken met concurrentie van bekende influencers, celebs,… die via makkelijk kanalen als Instagram zelf collecties op de markt brengen…Emily Ratajkowski of Rihanna bijvoorbeeld.

Het gevolg nu…53 winkels die sluiten, geen VS Fashion Show meer en dus ook geen Angels die uit de hemel dwarrelen. Wij kunnen niet anders dan vandaag een dag van internationale rouw afkondigen en de mooiste Angels herdenken met de betere beelden…

 

You May Also Like

BELGIAN BRAND l Black and Gold

Maxim Sion en Nicolas Maes zijn het levende bewijs dat in zee gaan met ...

Open jouw ogen, het is vandaag ‘No pants Day’

Fris aan de vis? Als we de hete temperaturen mogen verwachten die ze voorspeld ...

Met deze jassen kom jij stijlvol de winter door!

Winter = uitpakken Ok, wij zijn nog maar net uit de zwemshort en we ...

Hosting door Fraai