De harde feiten over: Jill Jansen

Jill Jansen is …

Mijn naam is Jill Jansen en ik ben afkomstig uit Turnhout, de Kempen! Ik heb voornamelijk Sport gestudeerd maar ik ben nu veilingmeester van beroep. Buiten mijn uren hou ik mij wel vooral bezig met fitness, boksen en uiteraard Instagram.

Hoeveel tijd spendeer je op Instagram?

Mijn iPhone berekent mijn schermtijd zo nu en dan en ik weet dat ik eigenlijk veel te veel op mijn gsm zit. Ik zit ongeveer een 4 uur op Instagram, elke dag! Ik zie Instagram zeker als een hobby. Het draait niet allemaal rond de likes en het aantal volgers, maar ik vind het gewoon super fijn om foto’s te maken en te laten maken. Ik wil er vooral mijn eigen ding mee doen, maar ik denk dat elk meisje die toch enkele uren op Instagram vertoeft  er wel een beetje van droomt om “ontdekt” te worden.

Wie maakt jouw foto’s?

Ik vraag het de moment zelf aan de mensen die rond mij staan om een foto te maken. Maar dit zijn wel meestal dezelfde. Vooral mijn vriend, mama en enkele geweldige vriendinnen zitten daar weinig mee in.

Beschouw je jezelf als een influencer?

Nee, ik beschouw mezelf zeker niet als influencer. Ik heb een eigen stijl en ik hoop dat dit bij veel mensen in de smaak valt. Ook hoop ik dat ik een beetje kan overbrengen dat iedereen gewoon zichzelf moet zijn.

Jouw favoriete quote?

“The woman you’re becoming will cost you people, relationships, spaces and material things. Choose her over everything.”

Elke vrouw moet door het leven gaan met deze quote. Onafhankelijk, eigen doelen, eigen prioriteiten, gewoon een hele sterk vrouw zijn.

Heb je een vriend?

Ik heb zeker een man in mijn leven. Ik vind hem gewoon top. Meer kan ik daar niet over zeggen. Het klikt of het klikt niet, en het is er boenk op in dit geval.

Heb je een geheim?

Veel mensen weten niet dat Instagram mij ook wel heel onzeker heeft gemaakt. Omdat dit ook wel een verkeerd beeld geeft van het echte leven. Je spiegelt je aan alles. Ik ben er zelf al wel hard in gebeterd omdat ik mezelf terug wat gevonden heb. Ik heb een tijd gehad dat ik totaal niet lekker in mijn vel zat en ja .. Instagram ziet er heel mooi uit, maar is niet altijd de realiteit.

Wat staat er nog op je bucketlist?

Ik wil vooral nog veel reizen en ik hoop op langere termijn een eigen winkel te kunnen starten.

Waarom moeten de lezers jou volgen?

De lezers moeten niks van mij, het zou wel heel fijn zijn! Iedereen verdiend een kans toch?Meer weten over Jill? Volg haar op Instagram!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een vluggertje met… Melissa Vandenbroeck

We zitten meer dan ons lief is de laatste drie weken te scrollen op ...

Welgevormde Rihanna in lingerie maakt mannen zot!

Goed voorzien van oren en poten… Dat Rihanna niet enkel een engelenstemmetje heeft, wisten ...

Cynthia, al jaren het prachtig zonnetje in huis!

Ooit had ze de Europa’s mooiste billen Ooit? We spreken al over 2010 toen ...

Hosting door Fraai