De Four Seasons Private Jet kreeg een stevige update

Nee, jammer genoeg is het geen spek voor onze bek, maar wat niet is kan nog komen natuurlijk … Soit, de private jet die Four Seasons Hotels & Resorts voor hun geprivilegieerde klanten inlegt mag er best wezen. Voor een goede 147.000 dollar per persoon zorgt deze keten 3 weken lang voor een onvergetelijke vakantie in verschillende werelddelen. Uiteraard logeer je in de beste kamers van de keten!

Reizen in stijl

De privéjet kreeg trouwens een recente update. Het gaat om een Airbus A321LR die 48 personen kan vervoeren, voorzien van een luxe stoel die uiteraard volledig plat kan. Aardetonen overheersen, maar de eyecatcher is ongetwijfeld de lounge met een grote bar en mixologen. Topchefs zorgen voor de maaltijden, in deze ruimte worden ook workshops gehouden en wellness experts nemen je er onder handen indien gewenst.

De stoelen zijn van de hand van de Italiaanse lederfabrikant Optimares en er is zelfs een voetenbankje voorzien. Er zijn badkamers voorzien en elke passagier beschikt over een iPad. Heb je wat roebels te spenderen, weet dan dat je vanaf midden dit jaar kunt boeken. De prijs hangt af van de bestemmingen, maar wij maken ons met plezier vrij!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters Roadtest: Mini Cooper 2018 (136pk)

Een succesformule die blijft duren… En of we benieuwd waren. Mini, en dan vooral ...

Voor 40.000$ per nacht logeer je als een hollywoodster op dit eiland naast Ibiza

Het paradijselijke Tagomago is een superklein en erg mooi privé-eilandje naast Ibiza en op ...

Saroléa, wie heeft er een Tesla nodig?

Elektrische motorfietsen associëren we bij Whatmatters nu niet onmiddellijk met hip én cool. Nu ...

Hosting door Fraai