Coca Cola gaat aan het mixen: Signature Mixers

Wie bij het woord Coca Cola aan frisdrank denkt hoeft niet meteen opgenomen te worden in de psychiatrie, maar het merk heeft ondertussen veel meer producten op de markt. De laatste aanwinst Signature Mixers! Laat maar komen die alcohol!

Cola gaat aan het mixen

De 4 op de markt gebrachte drankjes zijn specifiek ontwikkeld om te mengen met dark spirits als whisky, rum of gerijpte tequila. Deze zomer vallen ze te ontdekken bij geselecteerde bars in België. Dus het grote publiek dat nooit buiten komt zal nog even moeten wachten.

De drankjes zijn ontsproten uit het brein van een aantal mixologen die hun kennis ter beschikking hebben gesteld. Meer dan 200 ingrediënten passeerden de revue met een puik eindresultaat. De 4 die overbleven:

  • Coca-Cola Signature Mixers Smoky Notes door Max Venning (Three Sheets en Bar Three, Londen
  • Coca-Cola Signature Mixers Spicy Notes door Adriana Chía (Antigua Compañía de las Indias, Barcelona) en Pippa Guy (The American Bar in The Savoy, Londen)
  • Coca-Cola Signature Mixers Herbal Notes door Antonio Naranjo (Dr. Stravinsky, Barcelona)
  • Coca-Cola Signature Mixers Woody Notes door Alex Lawrence (voormalig hoofdbartender van Dandelyan, Londen)

De leuke glazen flesjes verwijzen naar de Hutchinson flesjes, een silhouet dat dateert van voor de huidige flesjes. Wij kunnen alvast niet wachten om zelf aan het mixen te gaan. De rekels van Coca Cola zullen ons ongetwijfeld niet overslaan.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Zo heb je in zeven minuten een fris pintje!

Het is de laatste dagen bloedheet en dan heb je wel eens dorst. Je ...

Klaar voor Cava? Freixenet ICE!

De eerlijkheid gebied ons te zeggen dat we in het verleden niet echt warm ...

5 horecatrends die in de lift zitten

Horecatrends, ze komen ze gaan. Regelmatig geven we jullie interessante adresjes mee en ook ...

Hosting door Fraai