Bye bye Laundry Day, welcome Fire is Gold

Het iconische festival Laundry Day is niet meer, welkom Fire is Gold! Op zaterdag 24 augustus knallen de urban beats uit de speakers van dit festival en wordt er geschuurd en geshaked als nooit tevoren. Met grote namen als Zwangere Guy, Ronnie Flex, Faisal en Mr. Eazi zit de sfeer er ongetwijfeld onmiddellijk in. Het domein Middenvijver op Antwerpen Linkeroever is die zaterdag ongetwijfeld dé place to be.

4 podia vol urban vibes

Op maar liefst 4 podia zullen heel wat (inter)nationale het artiesten het beste van zichzelf geven. Eén van die toppers die te zien zal zijn op het Bloody Louis podium is ongetwijfeld Aya Nakamura. Op het podium van vunzige deuntjes is de spilfiguur Ronnie Flex, maar ook Broederliefde en Faisal zullen de massa ongetwijfeld in beweging krijgen. 

Meer dan enkel muziek

Weet dat Fire is Gold veel meer is dan enkel muziek. Mode, street art en sport zullen niet ontbreken. Bovendien kun je er ook heel wat interessante talks meepikken die je al dan niet een geweten schoppen. Je zult er kunnen shoppen, dance battles bijwonen en zelfs een potje basketbal spelen.


Het festival werd voor de eerste keer georganiseerd in 2017. De eerste twee edities vonden plaats in Vilvoorde, maar nu staat Antwerpen op het programma. In voorverkoop kost een ticket je 35 euro, maar er zijn nog enkele early-bird tickets voor 20 euro verkrijgbaar!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

4 keer stijlvol in het leder achter het vuur!

Ik moet het toegeven, de keuken is voor mij redelijk onbekend terrein. Ik kan ...

Zo kun je geld verdienen met gokken

Bij Whatmatters zijn we geen gokkers, wij weten het meestal gewoon. Wij besteden onze ...

Sonos pakt uit met de PLAYBASE

Tv kijken? Amper, altijd maar schrijven weet je wel. Maar als we ons dan ...

Hosting door Fraai