Bye bye Laundry Day, welcome Fire is Gold

Het iconische festival Laundry Day is niet meer, welkom Fire is Gold! Op zaterdag 24 augustus knallen de urban beats uit de speakers van dit festival en wordt er geschuurd en geshaked als nooit tevoren. Met grote namen als Zwangere Guy, Ronnie Flex, Faisal en Mr. Eazi zit de sfeer er ongetwijfeld onmiddellijk in. Het domein Middenvijver op Antwerpen Linkeroever is die zaterdag ongetwijfeld dé place to be.

4 podia vol urban vibes

Op maar liefst 4 podia zullen heel wat (inter)nationale het artiesten het beste van zichzelf geven. Eén van die toppers die te zien zal zijn op het Bloody Louis podium is ongetwijfeld Aya Nakamura. Op het podium van vunzige deuntjes is de spilfiguur Ronnie Flex, maar ook Broederliefde en Faisal zullen de massa ongetwijfeld in beweging krijgen. 

Meer dan enkel muziek

Weet dat Fire is Gold veel meer is dan enkel muziek. Mode, street art en sport zullen niet ontbreken. Bovendien kun je er ook heel wat interessante talks meepikken die je al dan niet een geweten schoppen. Je zult er kunnen shoppen, dance battles bijwonen en zelfs een potje basketbal spelen.


Het festival werd voor de eerste keer georganiseerd in 2017. De eerste twee edities vonden plaats in Vilvoorde, maar nu staat Antwerpen op het programma. In voorverkoop kost een ticket je 35 euro, maar er zijn nog enkele early-bird tickets voor 20 euro verkrijgbaar!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Met deze 10 regels ben jij de koning van het openbaar vervoer

Wij werken en/of wonen en werken in Antwerpen. Het hoeft dan ook geen betoog ...

De spijsveiling: bieden op je eten!

Wil je eens deftig gaan tafelen bij de noorderburen, maar mag het concept misschien ...

Hosting door Fraai