Bentley Bentayga? Extreme dudes gaan voor de Bengala

De meest extreme Bentley ooit…

Luxueuzer cruisen in een SUV als de Bentley Bentayga bestaat niet. Ploeteren in de modder terwijl je binnenin geniet van overvloedig veel luxe, het is niet veel constructeurs gegeven. Maar zij die wat centjes teveel hebben en willen gaan voor het echt extreme luxueuze werk, moet gaan voor de Bengale.

Bengale Automotive, een Spaans designhuis ging aan de slag met de Bentley en de gevolgen zijn bruut. Een verhoogd koetswerk, extra verstevigingen, een volledig herwerkt interieur en laat het mulle zand, modder, en het betere offroadwerk maar komen!

Oh ja…er worden er slechts 15 gemaakt. Snel zijn is dus de boodschap.

You May Also Like

Lincoln gaat Rolls Royce achterna

Zij het in heel beperkte oplage… 80 stuks…meer zullen er van deze Lincoln Continental ...

19 Porsches 918 Spyder brullen op 25 Alpencols!

Een roaddtrip van St. Moritz naar Nice…een lust voor het oog en een zegen voor ...

Hosting door Fraai