Belgen pakken uit met monsterlijke elektrische motor

Dat Antwerpenaren creatief zijn wordt nog maar eens bewezen. De 4 rekels achter The Mighty Machines pakken immers uit met een prachtige elektrische motor. Het is maar één item uit de MM 0.1 collectie, maar wel de absolute blikvanger.

Samenwerkingen met topmerken

In samenwerking met het Belgische motormerk Saroléa werd deze motor ontwerpen met wel een heel bijzonder design. Maar de motor is niet de enige nieuwigheid. In samenwerking met Café Costume werd er immers ook een maatpak ontworpen dat perfect geschikt is om de motor mee op te kruipen. Het kostuum beschikt immer over geïntegreerde bescherming, uniek in de wereld! Tel daar nog een unieke motorhelm en een handgemaakt mes bij op en je kent gelijk de 4 producten die gelanceerd zijn.

De motor is goed voor 163 pk, heeft een rijbereik van 330 km en spurt naar de honderd in 2,8 seconden. De topsnelheid ligt op 240 km/uur.

Het gaat om items die in een gelimiteerde oplage op de markt komen. Op dit moment gaat het om 20 pakketten van 4 producten. Voor € 69.000 spring je met je unieke motorhelm, met een handgemaakt mes in je pak op je motor. Kijk, dat weten we wel te pruimen.

Wil je een kijkje gaan nemen? Spring dan de showroom van Twenty 8 in Antwerpen binnen.

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dit zijn de meest exclusieve clubs op deze aardbol

Velen onder ons hebben wel al eens verhalen over exclusieve nachtclubs gehoord. Sommige clubs ...

Deze rekel laat je Antwerpen ontdekken op zijn Honda Shadow

Een Insta naar ons hart! Ons hoef je Antwerpen natuurlijk niet te leren kennen. ...

Knapperd Sarah breidt 'La Michaux' verder uit!

Tijd voor een update bij een koffie (lees als wit wijntje)… Ongeveer een jaar geleden ...

Hosting door Fraai