A.Lange & Söhne’s toont je de wereld

Sommige klokjes zijn prachtig, maar geen spek voor onze bek. Deze Limited Edition van A.Lange & Söhne is er zo eentje. Maar liefst 24 wereldsteden prijken op de wijzerplaat van dit klassieke, stijlvolle uurwerk.

Op maat van de wereldreiziger

De Lange 1 Time Zone “25th Anniversary” van deze Duitse fabrikant is perfect op maat gesneden van de gentleman/wereldreiziger. Aangezien je hier de verschillende tijdzones makkelijk mee kunt volgen, want het is makkelijk om een tweede tijdzone aan te duiden.

Witgoud, zilver en blauw vormen de hoofdtonen van dit horloge. Een gouden pijl op 5 uur geeft de tijdzone aan waar je je in bevindt, terwijl de pijl op 8 uur je steeds de weg naar het oosten wijst. Reken op een dikke 52.000 dollar om dit juweeltje rond je pols te hebben.

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

5 citytrips om te doen als koppel

Heb je wat goed te maken? Punten scoren voor een feestje dat er aankomt ...

Geen last meer van sleutels

Sleutels, ze kunnen best irritant zijn. Ze prikken in je been, laten je broekzak ...

Porto Tonic, de nieuwe zomerhype?

Om nu te zeggen dat we het met Gin Tonic helemaal gehad hebben, dat ...

Hosting door Fraai