A.Lange & Söhne’s toont je de wereld

Sommige klokjes zijn prachtig, maar geen spek voor onze bek. Deze Limited Edition van A.Lange & Söhne is er zo eentje. Maar liefst 24 wereldsteden prijken op de wijzerplaat van dit klassieke, stijlvolle uurwerk.

Op maat van de wereldreiziger

De Lange 1 Time Zone “25th Anniversary” van deze Duitse fabrikant is perfect op maat gesneden van de gentleman/wereldreiziger. Aangezien je hier de verschillende tijdzones makkelijk mee kunt volgen, want het is makkelijk om een tweede tijdzone aan te duiden.

Witgoud, zilver en blauw vormen de hoofdtonen van dit horloge. Een gouden pijl op 5 uur geeft de tijdzone aan waar je je in bevindt, terwijl de pijl op 8 uur je steeds de weg naar het oosten wijst. Reken op een dikke 52.000 dollar om dit juweeltje rond je pols te hebben.

 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Leven als God in Frankrijk in deze heerlijke crib

Dat wordt snel even nakijken of we gisterenavond 5+2 juiste cijfers gescoord hebben tijdens ...

OneCoWork Barcelona: Werken in stijl!

Loonslaaf of niet, de meeste mensen zijn gedoemd tot werken. Als het van de ...

De vette noise cancelling van de Space One Wireless

Face it, de kans dat je ooit met een Porsche gaat rondkarren is waarschijnlijk ...

Hosting door Fraai