4 Nederlandse kledingmerken die je moet kennen

In Nederland weten ze wat fashion is. Deze 4 merken lichten we er met plezier een uit. Stuk voor stuk aanwinsten voor je kleerkast.

Kings of Indigo

Als je Japanse en Amerikaanse denim invloeden combineert, dan resulteert dat in een Amsterdams merk. Bizar? King of Indigo produceert in elk geval milieuvriendelijke jeans. Dit label werd recent verkozen tot meest duurzame denim merk in Europa. Deze spullen kun je dus met stijl én een gerust geweten dragen.

Koll3kt

Dit merk is nog maar een dik jaartje op de markt, maar heeft alvast een plaatsje kunnen veroveren. Stoere kleuren, gesofisticeerde materialen die ademenen en toch vuil- en waterafstotend zijn zorgen voor leuke kleding.

ETQ Amsterdam

Op zoek naar een paar toffe, minimalistische sneakers? Check dan de collectie van ETQ Amsterdam maar eens. Deze sneakers passen perfect bij elke stijl, van streetwear tot gekleed.

No Label

Dit merk is het voorbije jaren in heel wat kleerkasten terecht gekomen. De minimalistische stijl spreekt een breed publiek aan. No Label gaat vaak voor simpele kleuren met een moderne pasvorm. Dit merk levert waar voor zijn geld. Deze fabrikant laat bij elk product ook de productiekosten zien en waar het stuk gemaakt werd.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

G-star STAQ

  Bij G-star is het een heel jaar feest en toevallig kennen we bij ...

Ga deze zomer stijlvol naar het werk met deze tips

Belgisch weer, we kennen het allemaal. Koud weer, regen, wind, dan weer volle zon,…dat ...

Lichtpuntje voor nachtraven

De Antwerpse nachten hebben weinig geheimen voor de Whatmatters redactie, we zijn er geregeld ...

Hosting door Fraai