4 Nederlandse kledingmerken die je moet kennen

In Nederland weten ze wat fashion is. Deze 4 merken lichten we er met plezier een uit. Stuk voor stuk aanwinsten voor je kleerkast.

Kings of Indigo

Als je Japanse en Amerikaanse denim invloeden combineert, dan resulteert dat in een Amsterdams merk. Bizar? King of Indigo produceert in elk geval milieuvriendelijke jeans. Dit label werd recent verkozen tot meest duurzame denim merk in Europa. Deze spullen kun je dus met stijl én een gerust geweten dragen.

Koll3kt

Dit merk is nog maar een dik jaartje op de markt, maar heeft alvast een plaatsje kunnen veroveren. Stoere kleuren, gesofisticeerde materialen die ademenen en toch vuil- en waterafstotend zijn zorgen voor leuke kleding.

ETQ Amsterdam

Op zoek naar een paar toffe, minimalistische sneakers? Check dan de collectie van ETQ Amsterdam maar eens. Deze sneakers passen perfect bij elke stijl, van streetwear tot gekleed.

No Label

Dit merk is het voorbije jaren in heel wat kleerkasten terecht gekomen. De minimalistische stijl spreekt een breed publiek aan. No Label gaat vaak voor simpele kleuren met een moderne pasvorm. Dit merk levert waar voor zijn geld. Deze fabrikant laat bij elk product ook de productiekosten zien en waar het stuk gemaakt werd.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Sneakers van Game Of Thrones? Adidas zorgt dat het kan!

Een hebbedingetje voor echte fans… We moeten nog heel even geduld hebben alvorens het ...

County of Milan: je eerste fashion stappen

Heel af en toe kan je ons wel eens spotten op een modeshow, meestal ...

'Papa, ik lijk steeds meer op jou': Fils & Papa

Soms doet een nieuw label ons nadenken en het gloednieuwe label ‘Fils & papa’ ...

Hosting door Fraai