3 nieuwe hotspots

Nieuwe zaken schieten als paddenstoelen uit de grond. In dit artikel lichten we er 3 nieuwe zaken uit die de moeite van het bezoeken waard zijn. Enjoy!

Fry Willy
Gent

Ben je gek op de Engelse fish & chips, dan zul je hier in hartje Gent zeker en vast smullen. Lunchen en dineren is hier mogelijk en ook aan vegetariërs en veganisten wordt hier gedacht. In een industrieel sfeertje geniet je niet enkel van het eten, maar ook van de muurtekeningen. Weet trouwens dat alle visjes op een verantwoorde manier gevangen zijn, niet dat je dat proeft, maar toch …

De Vleeshalle
Mechelen

Ook Mechelen is een hotspot rijker. De vroegere vleesmarkt is nu de nieuwe place to be. Je vindt er een grote foodmarket, maar net zo goed een werkplekje. Verwacht je aan stands met verschillende wereldkeukens, smullen maar.  Het gaat hier om een prachtige setting, waar je nog steeds de historiek en rijke geschiedenis van het gebouw in kunt herkennen. Wil je samen met de vrienden in een ongedwongen sfeer wat gaan bijlullen, dan zit je hier perfect op je plek.

JJ House
Antwerpen

In het voormalige huis van de schilder Jacob Jordaens, vind je nu een hippe co-workspace. Daarnaast is er ook een leuke bar waar je ook kunt lunchen. Het interieur is zonder meer trendy en geeft de nodige inspiratie. Een heerlijk plekje om wat bij te werken en een drankje te nuttigen.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

#womanspreading, het nieuwe 'dingetje' op Instagram

Een Instagramstormpje op tijd en stond, niks mis mee. Met de #womanspreading is er ...

Wintersporten als een baas! Luxe penthouse kost je slechts 83€ per nacht!

Tenminste als je nog 5 vrienden (of misschien wel beter, vriendinnen) zoekt die willen ...

Hosting door Fraai