Wordt Matterhorn Süd onze nieuwe hotspot op het Antwerpse Zuid?

Zou zo maar eens kunnen! 

Matterhorn, de even bekende als succesvolle zaak aan de Antwerpse Wilde Zee krijgt een zusje op het Zuid. De naam: Matterhorn Süd, of het resultaat van een samenwerking tussen Shrimp Tempura van horecaspeler Wim Van der Borght en fashionondernemers Miguel & Gregory Dheedene (Fashion Club 70).

De tweede Matterhorn krijgt onderdak in het oude Zuidcafé, op de hoek van de Volkstraat en de bruisende Leopold De Waelplaats. Het pand met zijn uniek gelegen zonneterras werd helemaal omgebouwd en krijgt een Zwitsers geïnspireerd design.

“Met Matterhorn Süd beantwoorden we aan de grote vraag naar een stijlvolle lunch- en aperozaak waar je tijdens de dag of in de vroege avond rustig kunt neerstrijken. Ook na een leuk restaurantbezoek in de buurt is Matterhorn Süd de perfecte mix van bar, hang-out en pre-nightlife-bar. Bovendien is het cliënteel van Matterhorn en Verso Café al langer vragende partij voor een verlengstuk op het trendy Zuid. Een leuke zaak met eenorigineel en stijlvol Zwitsers geïnspireerd design en de juiste muzikale invulling (metlive-dj’s) zal zeker het verschil maken”, aldus de drijvende krachten achter dit project.

Wij gingen eens piepen en zagen dat het goed was!

You May Also Like

Omdat het (ver)mout: gloednieuw in Gent

Ja, je kan nog met een gerust gemoed aan een gin tonic staan sippen. ...

Tomorrowland Winter wordt heetste festival in de sneeuw!

Tot op de dag van vandaag vonden wij Snowbombing in Mayrehofen hét te beleven ...

Weekendtip: Opening Bar SOMMAR Antwerpen

Wij gaan alvast eens piepen tijdens de officiële pre-launch morgen!  Een nieuwe zomer staat ...

Hosting door Fraai