Wij dansten de benen onder het lijf met de adembenemende DJ Tach

Is het een hype, knappe dames als DJ? Laten we gerust durven stellen dat ze met bosjes wel een carrière als DJ zien zitten maar dat er slechts weinige onder hen er effectief in slagen. Iemand die wel stilletjes aan de weg naar boven het timmeren is, is Natacha Crémer, of gekend als DJ Tach. Zij slaagt erin om haar uitermate knappe looks als het ware als achtergrondmuziek te zetten naast haar fantastische dj-sets. Met andere woorden…eerst de muziek, dan de looks. Wij vinden dat ze niet zo bescheiden hoeft te zijn…ze heeft het allemaal! 

Dag Tach, voor zij die je nog niet kennen, stel jezelf eens in 5 zinnen even voor?
Ik ben Natacha Crémer, 28 jaar oud en je kan me misschien kennen onder mijn artiestennaam Tach. Ik woon in een klein dorpje in de Kempen, Wuustwezel. Ik ben een kleine spontane hippie soul die veel lacht en plezier maakt maar tegelijk ook hard werkt. Oh ja, niet vergeten…ook een echte Food Lover!

Wij kennen je vooral als DJ, wat zijn je ambities hiermee en hoe ben je ermee begonnen?
Ik ben ermee begonnen toen ik door omstandigheden stopte als amazone in de paardensport. Ik ben me toen meer in muziek gaan verdiepen en daar vond ik rust en plezier in. Ik heb me, ongeveer een jaartje geleden, ingeschreven in een DJ-contest en heb die ook gewonnen.

Als je me naar mijn ambities vraagt, kan ik alleen maar zeggen dat ik er altijd de volle 100% voor ga en dus hopelijk zo ver mogelijk te schoppen. Wel belangrijk, met de voetjes op de grond… wat niet wil zeggen dat je niet mag dromen hé?

Je moet! Doen wij heel de tijd! Als we even door je stylist gaan, hoe zou je je muziekstijl omschrijven?
Mijn muziekstijl is een mix van house en tech house met leuke vocals en een happy vibe. Ik vind het ook geweldig om oude met nieuwe platen te combineren om het een extra touch te geven.

En zo hebben wij het graag! Heb je ook nog tips voor beginnende dj’s?
Zelf ben ik nog redelijk nieuw in scene! Wat ik wel heel belangrijk vind, is dat je het met passie doet en dat je veel bezig bent met muziek, je platen kent en het publiek probeert aan te voelen. Want geloof me, er is niets leukers als DJ dan mensen te zien genieten en dansen op jouw vibes.

En daar doe je het voor…naast die mooie zakcent dan. Maar kan je ervan leven of heb je nog een andere job? Of waarmee vul je de rest van jouw kostbare tijd?
Ik heb nog een vaste job. Daarnaast steek ik al mijn vrije tijd in mijn vrienden, wat ik erg belangrijk vind.

Wat is jouw favoriete quote en waarom?
“Waar een wil is, is een weg” Hier hoef ik geen uitleg bij te geven zeker?

Die is zelfs voor ons heel duidelijk. Een kleine ontboezeming…wat weten weinig mensen over je, maar vertel je Whatmatters wel?
Dat ik heel veel voorbereiding in een DJ-set steek. Het maakt niet uit waar of het voor één of duizend mensen is, voor mij is elke set belangrijk.

Mooi uitgangspunt! Wat staat er nog allemaal op jouw bucketlist?
Deze zomer wordt er eentje afgevinkt maar ik kan nog niet zeggen welk!

Wij zitten waarschijnlijk in Ibiza en hopen je daar zeker even tegen het ravissante lijf te lopen…laat maar weten als je het wel mag vertellen. We blijven het wel even volgen op sociale media. Nu het woord eruit is, waarom moeten de lezers van Whatmatters jouw hierop volgen?
Omdat ik jullie allemaal heel graag op mijn dansvloer wil zien. Je kan me dus overal volgen op sociale media en sindskort ook bij de ‘Back to basicz‘-Family’…XOXO toch?

XOXO…met die vleugje Gossip Girl gaan we er uit en klaar om helemaal uit ons dak te gaan. Merci voor je tijd, heel veel succes met alles wat je verder nog doet en wij blijven het zeker volgen op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tach.Crémer (@tachcremer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tach.Crémer (@tachcremer) op

You May Also Like

Dit is het nieuw lief van Brad Pitt

Neen, het is niet Jennifer Aniston Het gonsde afgelopen weken al lang van de ...

Alle wegen leiden naar (Sofie) Rome!

Soms is een openingszin te mooi om te laten liggen, dus vooruit: “Alle wegen ...

Belgische trots Nafi Thiam gezicht in gloednieuwe campagne Nike

Moeten we jullie Nafissatou Thiam nog voorstellen? Onze Olympische en Wereldkampioene Zevenkamp is onze ...

Hosting door Fraai