Whatmatters Vacature: 16.000€ om twee maanden in bed te liggen…

Ok, laat maar komen…

Liever lui dan moe en wil je toch een pak geld, of zo’n 8.000€ per maand op je bankrekening zien verschijnen? Wel, dan is dit de job van je leven.

ESA en NASA doen een nieuw experiment waarvoor ze 24 mensen zoeken die twee maanden gewoon in een bed willen liggen. Beetje chillen, netfloxen, lezen en betaald worden? Zo simpel is het echter niet. De rekels van ESA an NASA verwachten dat je echt alles liggend in bed doet. Douchen, eten, WC, seks,… ok, dat laatste geen probleem lijkt ons…

Bedoeling van het hele experiment is in kaart brengen wat voor effect in de ruimte zijn heeft op het lichaam van astronauten. Door twee maanden in bed te liggen kan dit makkelijk nagebootst worden zonder mensen letterlijk en figuurlijk naar de maan te schieten. Verder willen ze ook nagaan of astronauten in de ruimte gezonder blijven zodra er kunstmatige zwaartekracht wordt toegepast.

Of het allemaal na twee maanden simpel af te ronden is, is koffiedik kijken. Je zal een pak spieren verloren zijn en verwacht wordt dat je na twee maanden nog een tweetal weken extra zal moeten revalideren. Ze schatten de volledige duur van het experiment dan ook op een 89-tal dagen.

Wat zijn de vereisten? Je moet tussen de 24 en 55 jaar oud zijn, in uitstekende en gezonde conditie verkeren, minstens 89 dagen vrij zijn en naar Keulen willen komen. Interesse? Meld je dan hier aan!

Foto’s: Nasa & ESA

You May Also Like

Hosting door Fraai