Whatmatters Real Estate: Villa in Knokke (2.700.000)

Wie woont er nu niet graag aan zee?

Het werd een zonnig weekendje en tevens begin van de paasvakantie. Tijd dus om de zomerbars aan onze Belgische kust te openen en de eerste vakantiegangers van het jaar op te vangen. Maar voor zij die wat veel budget over hebben en er wel zouden kunnen wonen, gingen we op zoek naar zowat het beste wat er aan onze kust te koop staat. Wij trokken naar Knokke en ja, dan weet je dat het wel wat mocht kosten.

Deze prachtige vrijstaande villa is prachtig gelegen in een van de mooiste en meest rustige wijken van het mondaine badstadje. Het betreft een ruime lichtrijke woning gelegen op een uiterst discrete ligging, lees als ‘geen inkijk’. Het pand ondergaat momenteel een totaalrenovatie en zal genieten van een magnifieke afwerking in de meest duurzame en kwaliteitsvolle materialen.

Deze energiezuinige woning beschikt over vier uitzonderlijk grote slaapkamers waarvan twee masterbedrooms zijn aangesloten op een uiterst comfortabele badkamer uitgerust met inloopdouche (met zijsproeiers), een wastafel en toilet. De tweede badkamer bestaat uit een ligbad met dubbele wastafel. De tuin, ontworpen door een landschapsarchitect, is uitgerust met een ruim terras en verwarmd zwembad. Deze parel wordt voorzien van een nieuw rieten dak, open haard en nog veel extra’s!

Luxueus wonen is hier een troef met alle privacy gegarandeerd! Wie ziet zich hier wel wonen? Meer info vind je HIER.

You May Also Like

Dit waanzinnig hotel aan de Blue Lagoon is dé reden om naar Ijsland te hoppen!

Magnifiek…beter kunnen we het niet omschrijven. Ijsland is in. Steeds meer mensen vinden hun ...

De eyecatcher in je mancave? MALFRED!

Of een designbureau uit Limburg dat nieuwe wegen bewandeld, of ons dat interesseert? Tgoh… ...

Het sublieme geluid en design van de nieuwe B & O Beolab 50

Ben je op zoek naar een wel heel bijzonder eyecatcher voor je interieur, eentje ...

Hosting door Fraai