Whatmatters Real Estate: Villa in Knokke (2.700.000)

Wie woont er nu niet graag aan zee?

Het werd een zonnig weekendje en tevens begin van de paasvakantie. Tijd dus om de zomerbars aan onze Belgische kust te openen en de eerste vakantiegangers van het jaar op te vangen. Maar voor zij die wat veel budget over hebben en er wel zouden kunnen wonen, gingen we op zoek naar zowat het beste wat er aan onze kust te koop staat. Wij trokken naar Knokke en ja, dan weet je dat het wel wat mocht kosten.

Deze prachtige vrijstaande villa is prachtig gelegen in een van de mooiste en meest rustige wijken van het mondaine badstadje. Het betreft een ruime lichtrijke woning gelegen op een uiterst discrete ligging, lees als ‘geen inkijk’. Het pand ondergaat momenteel een totaalrenovatie en zal genieten van een magnifieke afwerking in de meest duurzame en kwaliteitsvolle materialen.

Deze energiezuinige woning beschikt over vier uitzonderlijk grote slaapkamers waarvan twee masterbedrooms zijn aangesloten op een uiterst comfortabele badkamer uitgerust met inloopdouche (met zijsproeiers), een wastafel en toilet. De tweede badkamer bestaat uit een ligbad met dubbele wastafel. De tuin, ontworpen door een landschapsarchitect, is uitgerust met een ruim terras en verwarmd zwembad. Deze parel wordt voorzien van een nieuw rieten dak, open haard en nog veel extra’s!

Luxueus wonen is hier een troef met alle privacy gegarandeerd! Wie ziet zich hier wel wonen? Meer info vind je HIER.

tcoc

You May Also Like

Astrofrecks de nieuwe tattoo trend: Lichtgevende sproetjes

Wie ons een beetje volgt weet dat we geregeld Inked modellen over de vloer ...

Botanicals uit de achtertuin

Ze moeten al van ver komen om de Whatmatters redactie op het gebied van ...

Tutu Chic Gin: een fijn cadeautje voor haar

JA, wij volgen Pink Ambition! Waarom? Beroepshalve en voor jullie natuurlijk, het zijn bv’s ...

Hosting door Fraai