Whatmatters-Goed-Weer-Tip: Stoere (goedkope) BBQ bij Lidl

Waarom wij door de promoblaadjes bladeren? Daarom!

Het wordt de komende paasdagen fantastisch weer en dus zijn wij gebrand om, excuseer ons juffrouw Anuna De Wever, Greta Thunberg en andere ondertussen verdwenen klimaatspijbelaars, om extra CO2 uitstoot de lucht in te blazen. Want ja…wij gaan gewoon eens heel stevig barbecuen.

En dat we dat doen met een stevige, brute en mannelijke BBQ is een feit. Niet alleen hebben wij nog een fantastisch Barbecook olievat in onze tuin staan, wij hebben ons materiaal uitgebreid met een Bushbeck keramische Kamado van 13″, of zowat de goedkope Green Egg van de Lidl. Zo kunnen we nog meer kameraden uitnodigen.

Enkele specificaties van deze goedkope Green Egg van de Lidl:

  • Gemaakt van hittebestendig keramiek met een vuurvaste voering binnenin, op een standaard van gelakt staal
  • Grepen van bamboehout
  • Uitstekende warmte-vasthoudende eigenschappen
  • Door een nauwkeurige regeling van de luchtdoorstroming door de bovenste en onderste ventilatieopeningen, is het mogelijk hoge temperaturen (ongeveer 260 ° – 370 ° C) te gebruiken voor het bakken o.a. steaks en burgers, of lage temperaturen (ongeveer 110 ° – 135 ° C) voor het bereiden van grote stukken vlees of om te roken
  • Kan gebruikt worden met hout, houtskool of briketten

Dit alles voor een zacht en niet onaardig prijsje van 139€, HIER te bestellen!

Haal de briketten, grote stukken vlees en bakken Jupiler (Stella mag ook) maar boven! Ons paasweekend kan niet meer stuk!

You May Also Like

Iedereen kan proeven op de World Gin Day Antwerpen!

Levend, dood, hype of geen hype, de smaakpapillen op de Whatmatters redactie blijven gin ...

Voor ons een frietje met ‘Gin-Mayo’

Dit ontbrak er nog aan… Gin…liters hebben we al achterover gekapt op onze redactie. ...

De echte Aziatische keuken in een doos

Onze favoriete keuken bij Whatmatters? Goede vraag, we gaan zoveel eten dat we niet ...

Hosting door Fraai