Waarom Netflixen als je Matroesjka’s hebt!

Onze favoriete serie is terug!

We hebben er goed nieuws voor fans van ‘Matroesjka’s’. De reeks is sinds gisteren en na bijna vijftien jaar na de release weer op jouw beeldbuis te zien. Iedere maandag zal een dubbelaflevering uitgezonden worden.

Verrassend is deze terugkomst niet daar Matroesjka’s het best bekeken programma op VTM GO, het nieuwe gratis video on demand-platform van Medialaan – de Persgroep Publishing is. Een teken dat Vlaanderen de fratsen van Ray Van Mechelen, Jan Verplancke, Eddy Stoefs, Danny Bols en Vincent Dockx nog lang niet beu zijn.

Voor zij die net als ons de eerste dubbelaflevering gemist hebben, geen nood. Je kan op de website van Q2 ze gewoon helemaal opnieuw bekijken. Voor zij die nog een extra zetje nodig hebben, hier alvast de betere momenten uit de reeks.

 

tcoc

You May Also Like

Will Smith…van ‘Fresh Prince’ tot Koning van Abu Dhabi

Het spannendste wat de F1-race van Abu Dhabi te bieden had… Over de race ...

Fender pakt uit met de Bluetooth speakers voor gitaarfans!

Wie kent het legendarische merk Fender niet? Alle grote rocksterren ter wereld spelen op ...

Goal van het jaar is nu al gemaakt! (Video)

Wat een baas… Terwijl ze in de Jupiler League bijna aan speeldag 3 zitten ...

Hosting door Fraai