Waarom Netflixen als je Matroesjka’s hebt!

Onze favoriete serie is terug!

We hebben er goed nieuws voor fans van ‘Matroesjka’s’. De reeks is sinds gisteren en na bijna vijftien jaar na de release weer op jouw beeldbuis te zien. Iedere maandag zal een dubbelaflevering uitgezonden worden.

Verrassend is deze terugkomst niet daar Matroesjka’s het best bekeken programma op VTM GO, het nieuwe gratis video on demand-platform van Medialaan – de Persgroep Publishing is. Een teken dat Vlaanderen de fratsen van Ray Van Mechelen, Jan Verplancke, Eddy Stoefs, Danny Bols en Vincent Dockx nog lang niet beu zijn.

Voor zij die net als ons de eerste dubbelaflevering gemist hebben, geen nood. Je kan op de website van Q2 ze gewoon helemaal opnieuw bekijken. Voor zij die nog een extra zetje nodig hebben, hier alvast de betere momenten uit de reeks.

 

You May Also Like

Whatmatters was op de opening van Ipanema Beach Club (Versuz)! (FOTO's)

De coolste pop-up summerclub te Hasselt, in en naast de patio van de Versuz. ...

Play Trailerpark: Bingewatchen en overnachten met jouw favoriete serie

Bingewatchers…dit mag je absoluut niet missen!  Eerst een kleine introductie… Play is al jarenlang ...

Knap ding Kylie Jenner is jongste miljardair ooit

Daar kan ‘grote zus’ Kim Kardashian nog veel van leren… Vergeet ‘grote zus’…de dikste ...

Hosting door Fraai