Waarom Netflixen als je Matroesjka’s hebt!

Onze favoriete serie is terug!

We hebben er goed nieuws voor fans van ‘Matroesjka’s’. De reeks is sinds gisteren en na bijna vijftien jaar na de release weer op jouw beeldbuis te zien. Iedere maandag zal een dubbelaflevering uitgezonden worden.

Verrassend is deze terugkomst niet daar Matroesjka’s het best bekeken programma op VTM GO, het nieuwe gratis video on demand-platform van Medialaan – de Persgroep Publishing is. Een teken dat Vlaanderen de fratsen van Ray Van Mechelen, Jan Verplancke, Eddy Stoefs, Danny Bols en Vincent Dockx nog lang niet beu zijn.

Voor zij die net als ons de eerste dubbelaflevering gemist hebben, geen nood. Je kan op de website van Q2 ze gewoon helemaal opnieuw bekijken. Voor zij die nog een extra zetje nodig hebben, hier alvast de betere momenten uit de reeks.

 

You May Also Like

Schrijf hier je (single) vrienden in voor een nieuwe reeks 'Ex on the Beach: Double Dutch'

Vergeet Temptation Island! Het eiland waar vier koppels de ultieme verleiding aangaan is klein ...

Emily Ratajkowski ziet in Kim Kardashian een rolmodel!

“I channel her when I’m having a bad day” Een bericht gedeeld door Emily ...

Knapperd Emily speelt heerlijke spelletjes op TV

Je hebt een goedlopende talkshow op de Amerikaanse televisie maar het kan altijd nog ...

Hosting door Fraai