Verantwoord spuiten met Salt Of The Earth

Weet jij hoeveel bussen deodorant je er tijdens je leven door jaagt? We mogen hopen veel, maar echt goed voor het milieu en de huid is dat niet. De oplossing? De nieuwste generatie deodorant van Salt Of The Earth. 100% natuurlijk en uiterste effectief.

100% natuurlijke deo

In Nederland kennen ze dit label al langer, maar nu is SOTH ook bij ons in het Kruidvat beschikbaar. De deo zorgt voor een natuurlijke bescherming en er komen geen chemicaliën in voor. De formule is gebaseerd op een natuurlijk mineraalzout, waardoor je langdurig beschermd bent tegen nare geurtjes.

Ben je op zoek naar een huidvriendelijke deo die goed beschermt, geen strepen of vlekken op de kleren achterlaat en niet getest is op dieren? Dan zit je met dit label goed. Specifiek voor de mannen is er de Pure Armour Men Spray, die we getest en goed bevonden hebben. Voor € 8,49 staat deze in je badkamer te blinken.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Hosting door Fraai