Tweede keer goede keer voor Camila Morrone?

Of moeten we zeggen Leonardo DiCaprio?

Waar Leonardo DiCaprio de liefjes voor het uitkiezen heeft zou hij nu wel voor een verrassende wending zijn gegaan. Neen, uiteraard gaat hij nog altijd niet voor een lief met een leeftijd van boven de 25, maar wel zou hij voor zowat de eerste keer in zijn leven zich voor de voeten hebben geworpen van een ex. Knapperd van dienst, Camila Morrone, die het ooit aandurfde Leo’s prestatie in The Revenent te minimaliseren.

De twee konden het op Coachella best wel goed met elkaar vinden en de geruchten laaiden, net als het zwoele festival zelf, hoog op. Hoe lang het deze keer gaat duren met de stiefdochter van Al Pacino is maar de vraag. Ondertussen stroomt de Coachella-weide terug leeg en pakt iedereen zijn koffers om terug huiswaarts te keren. Tijd dus om van die roze Coachella-wolk te komen.

Soit, geven we hem ongelijk om deze knapperd mee te ritsen naar een zwoel festival? Eénduidig antwoord…NEE!

Cover: Instagram

You May Also Like

Wij hebben een hoge dunk van Charly Jordan!

Wij kenden maar één Jordan, Michael, zowat de grootste basketballer aller tijden. Maar die ...

Wij dansten de Samba met Jill Coupé

205 gemeenschappelijke FB-vriendjes en toch nooit een woord gewisseld hebben met deze Antwerpse schone. ...

Evelyne Plaetinck, de Vlaamse Harley Quinn!

Terwijl half België op Tomorrowland ligt te feesten voor de afsluiter van weekend 1, ...

Hosting door Fraai