Tweede keer goede keer voor Camila Morrone?

Of moeten we zeggen Leonardo DiCaprio?

Waar Leonardo DiCaprio de liefjes voor het uitkiezen heeft zou hij nu wel voor een verrassende wending zijn gegaan. Neen, uiteraard gaat hij nog altijd niet voor een lief met een leeftijd van boven de 25, maar wel zou hij voor zowat de eerste keer in zijn leven zich voor de voeten hebben geworpen van een ex. Knapperd van dienst, Camila Morrone, die het ooit aandurfde Leo’s prestatie in The Revenent te minimaliseren.

De twee konden het op Coachella best wel goed met elkaar vinden en de geruchten laaiden, net als het zwoele festival zelf, hoog op. Hoe lang het deze keer gaat duren met de stiefdochter van Al Pacino is maar de vraag. Ondertussen stroomt de Coachella-weide terug leeg en pakt iedereen zijn koffers om terug huiswaarts te keren. Tijd dus om van die roze Coachella-wolk te komen.

Soit, geven we hem ongelijk om deze knapperd mee te ritsen naar een zwoel festival? Eénduidig antwoord…NEE!

Cover: Instagram

You May Also Like

Dag Moeder, Dag Moeder…

Neen, mensen die wat verstand hebben van voetbalgeschiedenis weten dat dit een uitspraak was ...

Adembenemende Doutzen Kroes blijft een zekerheid

Opnieuw schittert ze in een campagne van Hunkemöller Je kan jouw klok er op ...

Zo scoor je een date met een wereldster!

Vergeet Tinder…een date met een wereldster versier je tegenwoordig met Twitter! Nadat misschien wel ...

Hosting door Fraai