Temptation Island: Relatie Laura en Roger KO (Video)

Spannender wordt het niet…

Zijn de verleiders te lelijk, te dom,…? Ons oordeel is dat er niet veel verschil in intelligentie, hoeveelheid geïnjecteerde naalden of bijgepompte siliconen zit dan andere jaren. Tenzij er nog heel spectaculaire wendingen zitten aan te komen lijkt dit jaar zowat de saaiste editie te worden die ooit in Vlaanderen, Nederland en bij uitbreiding alle landen waar het format  te zien is, liep.

Het spannendste verhaal dat ons over deze Temptation Island bereikte, was een ‘geeuw geeuw’ Laura en ‘moe moe’ Roger die op de terugweg van het eiland vol bederf (?) van bil zijn gegaan op het vliegtuig.

Het moet zowat het laatste wapenfeit (lees als de keer hij zijn wapen getrokken heeft) zijn geweest alvorens de relatie van de bokser en de blondine KO tegen het canvas is gemept. En dat er hier geen enkele verleid(st)er of ring girl aan te pas is gekomen is een feit.

 

You May Also Like

20th Century Fox dropt eerste beelden van Marvel's nieuwste X-Men (trailer)

Al iets gepland op Valentijnsdag 2019? Volgend jaar geen ‘Fifty Shades’-film op Valentijnsdag…vrouwlief is genoeg ...

Whatmatters on Tour: Mia’s

Het gala-avondje van Eén! VTM, Ketnet en nu Eén…het kan niet op tegenwoordig voor ...

Met deze straaljager gaat Tom 'Maverick' Cruise de vijand te lijf in Top Gun 2

Vergeet de F14 Tomcat… Die laatste is ondertussen staat al geruime tijd op stal ...

Hosting door Fraai