Temptation Island: Relatie Laura en Roger KO (Video)

Spannender wordt het niet…

Zijn de verleiders te lelijk, te dom,…? Ons oordeel is dat er niet veel verschil in intelligentie, hoeveelheid geïnjecteerde naalden of bijgepompte siliconen zit dan andere jaren. Tenzij er nog heel spectaculaire wendingen zitten aan te komen lijkt dit jaar zowat de saaiste editie te worden die ooit in Vlaanderen, Nederland en bij uitbreiding alle landen waar het format  te zien is, liep.

Het spannendste verhaal dat ons over deze Temptation Island bereikte, was een ‘geeuw geeuw’ Laura en ‘moe moe’ Roger die op de terugweg van het eiland vol bederf (?) van bil zijn gegaan op het vliegtuig.

Het moet zowat het laatste wapenfeit (lees als de keer hij zijn wapen getrokken heeft) zijn geweest alvorens de relatie van de bokser en de blondine KO tegen het canvas is gemept. En dat er hier geen enkele verleid(st)er of ring girl aan te pas is gekomen is een feit.

 

tcoc

You May Also Like

En de prijs voor knapste steracteur, sterartiest gaat naar: Tinne Oltmans!

Vandaag kan je op Eén kijken naar de eerste aflevering van het vierde seizoen ...

Miami's Finest Topfotograaf: Alex Manfredini (foto's NSFW)

We kunnen er niet om heen. Dennis Black Magic is back en haalt constant ...

Hier is hij dan…de officiële aftermovie van Tomorrowland 2017

People of Tomorrow, Children of all ages, The most talented artists from all over ...

Hosting door Fraai