Temptation Island: Relatie Laura en Roger KO (Video)

Spannender wordt het niet…

Zijn de verleiders te lelijk, te dom,…? Ons oordeel is dat er niet veel verschil in intelligentie, hoeveelheid geïnjecteerde naalden of bijgepompte siliconen zit dan andere jaren. Tenzij er nog heel spectaculaire wendingen zitten aan te komen lijkt dit jaar zowat de saaiste editie te worden die ooit in Vlaanderen, Nederland en bij uitbreiding alle landen waar het format  te zien is, liep.

Het spannendste verhaal dat ons over deze Temptation Island bereikte, was een ‘geeuw geeuw’ Laura en ‘moe moe’ Roger die op de terugweg van het eiland vol bederf (?) van bil zijn gegaan op het vliegtuig.

Het moet zowat het laatste wapenfeit (lees als de keer hij zijn wapen getrokken heeft) zijn geweest alvorens de relatie van de bokser en de blondine KO tegen het canvas is gemept. En dat er hier geen enkele verleid(st)er of ring girl aan te pas is gekomen is een feit.

 

You May Also Like

Will Smith…van ‘Fresh Prince’ tot Koning van Abu Dhabi

Het spannendste wat de F1-race van Abu Dhabi te bieden had… Over de race ...

Knapste wielerbabe in het peleton Puck Moonen komt op tegen pesten (video)

Niet alleen uiterlijk een mooi persoon… Of wij vroeger wel eens gepest werden? Gelukkig ...

Hosting door Fraai