Taj Amsterdam: juwelen met een verhaal

Sieraden voor mannen zijn er tegenwoordig in overvloed. De komende weken gaan we jullie heel wat labels voorstellen, maar aftrappen doen we met een label van net over de grens. Taj Amsterdam maakt immers leuke ringen en andere accessoires, helemaal op maat van de moderne man met een ruig kantje.

Dames aan de macht

Hoewel je misschien anders zou verwachten, werd het label opgericht door twee dames. Choanou en Shardey maken juwelen met een verhaal en slagen er in, in de psyche van de man te kruipen. Wat – geven we eerlijk toe – misschien niet zo moeilijk is. We zullen het maar zelf zeggen …

Handgemaakt

De sieraden van dit label worden stuk voor stuk met de hand gemaakt op het paradijselijke Bali. Ze worden gegoten en vervolgens manueel afgewerkt. Dit wil dus ook zeggen dat geen enkel stuk hetzelfde is dan het vorige. Ben je wel te vinden voor imperfecte juwelen met karakter, dan passen de stukken van Taj Amsterdam perfect bij je.

De dames zijn ook ecologisch verantwoord bezig, want alle goud en zilver komt uit gerecycleerde materialen. In jouw ring zit misschien wel een stukje kandelaar verwerkt! De productie gebeurt op een eerlijke manier en met de opbrengst worden goede doelen gesteund.

Blijf trouw aan jezelf

Weet tot slot dat Taj in het Sanskriet juweel betekent en dat het de afkorting is van ‘Trouw aan Jezelf’. Ben jij dus op zoek naar een ring of een ketting met een verhaal, neem dan zeker eens een kijkje op de webshop. De prijzen vallen bovendien uitstekend mee.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

2 bloedmooie Nederlandse hockeybabes zijn gestopt!

Een wedstrijdje hockey bekijken slaan we bij Whatmatters zelden af. Als we mogen kiezen ...

SEB MAN voor mannen die niet in een hokje passen

Cosmetica voor mannen? Je kan niet genoeg keuze hebben en met plezier smeren we ...

Hip & trendy de fiets op met Peloton de Paris

Nu Tom Boonen niet meer van het scherm te branden is, de zon weer ...

Hosting door Fraai