Stop met wat je aan het doen bent, Game of Thrones komt binnenkort terug!

Game of Thrones is verreweg, misschien naast Friends, de populairste tv-show die op planeet Aarde circuleert. De show is gigantisch populair en wordt met plezier door tientallen miljoenen fans wereldwijd gekeken. Om een of andere reden is de show dus immens populair. Wij snappen wel waarom. Veel mensen vinden het uitstekend tijdverdrijf op zondagavond met een pintje in de hand, te kijken naar een serie met een geweldig verhaal, wat bruut geweld én, jawel, de nodige dosis seks en naakte vrouwen…

Wat is GOT?

Wat is deze show eigenlijk? Waar gaat het over? Waarom boeit mij dit?

Game of Thrones is een show over een ‘mythisch’ land genaamd Westeros. De tijdsperiode bevindt zich in de middeleeuwen. Veel mensen zeggen dat de show zo populair is omdat het vaak niet een happy end heeft. In tegenstelling van enorm veel series en films gaat deze serie dus tegen de traditie in van de hoofdpersonages te laten overleven. Dit is wat de serie zo spannend maakt. Elke vechtpartij kan er een geliefd personage sneuvelen. Naast dat het erg realistisch is met het oog op het verhaal, is het ook een brute serie. Er komt vaak veel bloed aan te pas. Armen worden doorgehakt, en personages worden onthoofd.

Sexueel tintje

Ja beste lezers, zoals menig van jullie weten is Game of Thrones niet schuw als het op bloed aankomt. Ook seks heeft een prominente plek binnen de serie. Soms lijkt het haast wel porno, maar het is vaak onderdeel van het verhaal. Soms leveren personages ook gesprekken in bordelen waar knappe dames op de achtergrond met elkaar aan het spelen zijn. Genoeg genot voor het mannelijke oog so to say.

Hieronder kan je de trailer voor het laatste seizoen zien, niet missen!

Foto’s: Deadline.com, Adorable books, Pinterest

You May Also Like

Whatmatters' oud bekende Sylvana Ijsselmuiden is de rijzende ster in Nederland

Twee jaar nadat wij ze hier ontdekt hebben, is zij de rijzende ster in ...

Hier is ie dan… 'Gasolina' van Josje!

We werden afgelopen weken al een paar keer geteased. Van sneak pics tot de ...

Ontmoet Travers Beynon, de Playboy waar zelfs Hugh Hefner iets van had kunnen leren!

Na deze voorstelling gaan ongetwijfeld alle feministen de barricade op, worden allerhande hashtags de ...

Hosting door Fraai