Spontane gridgirl Shelly Helmstrijd is vandaag onze knappe meid!

Helm, strijd…spontaan denken we aan F1 en MotoGP. Laat dat nu net de habitat zijn waar deze Shelly Helmstrijd zich helemaal thuisvoelt. Als gridgirl, in de volksmond ook wel ‘pitspoes’ gemaakt wilden we dit katje wel eens proberen zonder handschoenen aanpakken en onze gevreesde vragen afvuren. Ergens midden in de driehoek Amsterdam, Zwolle en ‘effe’ Apeldoorn bellen, kregen we een spontane knapperd voor onze neus die zonder verpinken antwoord gaf op al onze vragen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelly Helmstrijd💁🏼‍♀️ (@shellssxx) op

Dag Shelly, stel jezelf eens even voor in 5 trefwoorden?
– Altijd enthousiast
– Vrolijk
– Niet altijd even handig
– Spontaan
– Gekkie

Het zou zo uit onze eigen mond kunnen komen! Waar ben je de laatste tijd zoal mee bezig?
Ik ben voornamelijk bezig met mijn werk, op dit moment werk ik in een hotel in Ermelo en doe hier de administratie, maar in de zomerperiode verander ik in een stoere vroeger wel genoemd ‘’pitspoes’’ (Gridgirl) en dan sta ik te lachen/shinen voor een auto en naast een motorrijder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelly Helmstrijd💁🏼‍♀️ (@shellssxx) op


Een extra reden om naar motorsport te kijken hebben we nu alweer gekregen! We kennen je vooral door te scrollen op sociale media…hoe belangrijk is dit voor je?
Social media is best belangrijk voor mij, omdat ik zo ook ben begonnen met het werk als gridgirl en candygirl etc. en toch wel vanuit social media leuke opdrachten/contacten krijg. Daarnaast vind ik het heel leuk om mijn leven te delen met andere mensen en te kijken hoe andere mensen zich vermaken in het leven, Instagram is wel mijn meest gebruikte social media.

Wat wil je ermee bereiken?
Ik hoef niet per se iets te bereiken met social media, maar ik vind het wel heel leuk om verder nog super leuke opdrachten en werk eruit te halen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelly Helmstrijd💁🏼‍♀️ (@shellssxx) op

Waar zou je dan binnen 5 jaar willen staan?
Binnen 5 jaar zou ik toch wel een gridgirl willen worden voor het merk Monster-Energy en veel boekingen willen hebben voor zowel binnen als buitenland. Maar ook zou ik binnen 5 jaar de meest perfecte bruiloft willen en wellicht huisje, boompje, beestje jullie snappen wat ik ermee bedoel hé…

Euh…die druk voelen wij ook…dus JA, we snappen het! 
Maar eerst mijn doelen behalen en de rest volgt vanzelf.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelly Helmstrijd💁🏼‍♀️ (@shellssxx) op

Eén van die doelen is dus Monster Energy Girl…zij zijn alvast veel in het buitenland. Welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Bali trekt mij enorm aan, ik zie altijd zoveel mooie foto’s daarvan voorbij komen en zou er super graag zelf een keer heen willen om meer van Bali te mogen bewonderen lijkt me geweldig!

Het is in ieder geval een Insta-Hotspot! Wat was je laatste buitenlandse trip?
Mijn laatste buitenlandse trip was Saint Tropez.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelly Helmstrijd💁🏼‍♀️ (@shellssxx) op

Een kleurtje pakken op Pampelonne, een winkelavondje in de jachthaven, voetjes in het zand fruits de mer en een dansje in de VIP Room…we kunnen het ons levendig voorstellen. En doe je dit alleen of is er tijd en ruimte voor wat liefde in je leven?
Hier is zeker tijd en ruimte voor over, ik woon namelijk samen met mijn lieve knappe vent in Harderwijk. Sinds vorig jaar juni hebben wij er samen een huisje gekocht.

Owla, proficiat! Hoe heeft hij je kunnen verleiden?
Hoe ik te verleiden ben, dat is een goede vraag…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelly Helmstrijd💁🏼‍♀️ (@shellssxx) op

Horen we vaak…neenee, effe serieus, we onderbraken je…
Ik ben best moeilijk te verleiden maar als je me eenmaal heb ben ik ook meteen verkocht. Zo is het ook gegaan met mij en mijn vriend, hij keek mij aan deed leuke dingen met mij en is super lief voor me. Als een jongen maar lief, spontaan en leuk is en een goede blik heeft! Ogen vind ik het belangrijkste aan een man, gek he je zou denken spieren.. maar dat hoeft van mij niet een beetje gespierd is leuk maar het hoeft niet de hulk te zijn!

Snappen we, die mens ziet ook groen van jaloezie. Wat is de slechtste openingszin die ze ooit bij u gebruikt hebben? Welke de beste?
HAHA! “Is jouw vader DJ…want jij bent echt een plaatje” en “Is jouw vader bakker want jij bent echt de kers op de taart”…echt van de meest slechte openingszinnen ever.

De beste was: Iemand vroeg mij ooit om mijn telefoon te gebruiken omdat die van hem ‘’ineens kapot’’ zou zijn en belde met mijn mobiel naar zijn eigen telefoon, zo belde mijn nummer natuurlijk naar hem en kon hij mijn nummer op slaan HAHA. Daarna zei hij ja er was iets mis met mijn telefoon want jou nummer stond er nog niet in en nu doet hij het weer want ik heb zojuist een gemiste oproep van je binnen gekregen. Die vond ik toch wel echt geweldig!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelly Helmstrijd💁🏼‍♀️ (@shellssxx) op

De gluiperd! Ik zou zeggen, die moeten we onthouden maar daarlaat herthuisfront niet gelukkig mee zijn. Is er nog iets wat je zeker nog kwijt wilt?
Dat ik op het moment gelukkig ben en zin heb ik dit zomer seizoen op de grid!

Over grid gesproken…daar gaat het supersnel…tijd dus voor wat vuggertjes…
Euh…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelly Helmstrijd💁🏼‍♀️ (@shellssxx) op

Kalm…het gaat maar om wat vragen…
Haha ok! Shoot!

Het duurste item in mijn kleerkast is…Mijn Louis Vuitton tas..
Mijn favoriete reisbestemming is…Gran Canaria! Kom ik al sinds ik 9 maanden oud ben.
Mijn favoriete stad is…Amsterdam, let the party begin!!!!!!
Bikini of lingerie? Lingerie
Mooi dom of lelijk slim? Mooi dom

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelly Helmstrijd💁🏼‍♀️ (@shellssxx) op

Geld is voor mij…Niet belangrijk, maar wel handig om te hebben
My ultimate crush is…Channing Tatum
Ik word helemaal wild van…SUSHI
Ik voel me het meest sexy als ik…Aan het schoonmaken ben, Assepoester hahaha!
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…Mijn telefoon bekijken
Als ik de lotto win dan…Koop ik een roze Range Rover
Wat niemand over mij weet is…Dat is stiekem verliefd ben op mezelf HAHA

En zowat de hele wereld op jou! En wie nog niet overtuigd is, moet je maar eens volgen op Instagram! In ieder geval heel veel succes en heel veel plezier komend seizoen op de grid! Wij blijven het met zekerheid volgen!

 

 

 

You May Also Like

Instatrend: Glitters op billen!

Beroepsmatig brengen we natuurlijk best wat tijd door op Instagram en de laatste nieuwe ...

De identiteitscrisis van Kiki Passo …

Sommige vrouwen hebben al wel eens moeite met het kiezen van een naam. Verwarrend, ...

Model Josephine van Heule toont ons haar Europese kant!

Nog nooit een poot gezet hebben in de Verenigde Staten en er toch helemaal ...

Hosting door Fraai