Sony lanceert 8K televisie van, slik, $70.000

Zotter moet het niet worden

Tegenwoordig hoeft een goede grote smart-tv met hoge resolutie niet veel meer te kosten. En toch, voor zij die echt geld teveel hebben, lanceert Sony een 8K-TV die een prijs heeft waarvan je een vijftigtal goede tv’s in je woonkamer kunt zetten.

Zo hopen ze deze te kunnen slijten aan rijke gamers want de nieuwe Sony PlayStation (5) die in aantocht is, zou 8K-compatibel zijn. Maar wat heeft deze XBR-98Z9G dan nog?  Een waanzinnig groot scherm van maar liefst 250cm breed dat gevoed wordt met pixels gelijk aan een foto van 33 megapixel. Ter vergelijking, een Full HD heeft net geen één megapixel.

Voor wie $70.000 toch net iets te hoog gegrepen is, is er nog het kleine broertje. Die heeft ‘slechts’ een scherm van 215cm en kost ‘maar’ $13.000. Of om het even uit te illustreren, je hebt het kleine broertje en een Tesla Model 3 voor de prijs van de grote. Wij zouden het wel weten.

Bon, overtuigd? Dan kunnen we je wel vertellen dat deze niet bij Vandenborre, Mediamarkt of Krëfel zal komen te liggen. Maar het goede nieuws is, dat hij te bestellen valt bij Amazon.

Bron: gewoonvoorhem

You May Also Like

Bower & Wilkins zet een nieuwe standaard

Wat we zouden doen zonder draadloos geluid? Verkommeren, waarschijnlijk. Bowers & Wilkins pakte gisteren ...

De 4 duurste smartphones van het moment?

Waar uw redacteurs vroeger het laatste nieuwe model smartphone al had voor deze in ...

Verras je moeder eens!

Cadeaus, wie kan daar nu ooit genoeg van krijgen? Wij alvast niet en onze ...

Hosting door Fraai