Sony lanceert 8K televisie van, slik, $70.000

Zotter moet het niet worden

Tegenwoordig hoeft een goede grote smart-tv met hoge resolutie niet veel meer te kosten. En toch, voor zij die echt geld teveel hebben, lanceert Sony een 8K-TV die een prijs heeft waarvan je een vijftigtal goede tv’s in je woonkamer kunt zetten.

Zo hopen ze deze te kunnen slijten aan rijke gamers want de nieuwe Sony PlayStation (5) die in aantocht is, zou 8K-compatibel zijn. Maar wat heeft deze XBR-98Z9G dan nog?  Een waanzinnig groot scherm van maar liefst 250cm breed dat gevoed wordt met pixels gelijk aan een foto van 33 megapixel. Ter vergelijking, een Full HD heeft net geen één megapixel.

Voor wie $70.000 toch net iets te hoog gegrepen is, is er nog het kleine broertje. Die heeft ‘slechts’ een scherm van 215cm en kost ‘maar’ $13.000. Of om het even uit te illustreren, je hebt het kleine broertje en een Tesla Model 3 voor de prijs van de grote. Wij zouden het wel weten.

Bon, overtuigd? Dan kunnen we je wel vertellen dat deze niet bij Vandenborre, Mediamarkt of Krëfel zal komen te liggen. Maar het goede nieuws is, dat hij te bestellen valt bij Amazon.

Bron: gewoonvoorhem

You May Also Like

Gelekt, eerste details Peaky Blinders seizoen 6

Zet je maar al schrap… Als er één brute mannenserie is waarvoor wij zelfs ...

De Lenovo Moto G5 en G5 Plus: Betaalbare prestaties

Terwijl de grote jongens iPhone en Samsung strijden om het marktaandeel, zijn er ook ...

Oorkleppers gespot

Bij Whatmatters houden we wel van een streepje muziek. Onderweg naar de redactie, tijdens ...

Hosting door Fraai