Sony lanceert 8K televisie van, slik, $70.000

Zotter moet het niet worden

Tegenwoordig hoeft een goede grote smart-tv met hoge resolutie niet veel meer te kosten. En toch, voor zij die echt geld teveel hebben, lanceert Sony een 8K-TV die een prijs heeft waarvan je een vijftigtal goede tv’s in je woonkamer kunt zetten.

Zo hopen ze deze te kunnen slijten aan rijke gamers want de nieuwe Sony PlayStation (5) die in aantocht is, zou 8K-compatibel zijn. Maar wat heeft deze XBR-98Z9G dan nog?  Een waanzinnig groot scherm van maar liefst 250cm breed dat gevoed wordt met pixels gelijk aan een foto van 33 megapixel. Ter vergelijking, een Full HD heeft net geen één megapixel.

Voor wie $70.000 toch net iets te hoog gegrepen is, is er nog het kleine broertje. Die heeft ‘slechts’ een scherm van 215cm en kost ‘maar’ $13.000. Of om het even uit te illustreren, je hebt het kleine broertje en een Tesla Model 3 voor de prijs van de grote. Wij zouden het wel weten.

Bon, overtuigd? Dan kunnen we je wel vertellen dat deze niet bij Vandenborre, Mediamarkt of Krëfel zal komen te liggen. Maar het goede nieuws is, dat hij te bestellen valt bij Amazon.

Bron: gewoonvoorhem

You May Also Like

3 nieuwe parels van FROMANTEEL

Moeten we jullie Fromanteel nog voorstellen? Nee, want dat hebben we al een gedaan ...

Cruisen in stijl op de elektrische Avionics V1

Fietsen kan best fijn zijn, maar soms is het trappen er teveel aan. Avionics, ...

Felix Amsterdam, dé ontbrekende schakel voor de stijlvolle man

Felix zag het licht (en geeft u zowaar een korting van 20%) Tijdens Felix’ ...

Hosting door Fraai