Sinds wanneer kan je Gsm’s opvouwen?

Het einde van de wereld is nabij. Aliens vallen aan. Je kan je gsm opvouwen. Allemaal toekomstbeelden waarvan veel mensen dachten dat het toch niet uit zou komen. De kennis van technici doet iedereen weer verbazen. Binnenkort komen er dus opvouwbare gsm’s op de markt. Net wanneer bijna iedereen dacht dat de mogelijkheden van een gsm optimaal waren benut, komen ze met iets nieuws wat de wereld weer voor korte tijd op stelten zet. Laten we eerlijk zijn, in een wereld van VR brillen en Tesla’s is dit idee niet zo verrassend. Toch?

Waarom zou ik een opvouwbare telefoon willen?

Leuk speeltje, zo’n opvouwbare telefoon, maar wat heb je eraan? Het grootste pluspunt is het scherm dat in je broekzak past. Denk aan een presentatie tijdens een meeting, zonder dat je je laptop mee hoeft te nemen. Of onderweg in de trein een filmpje kijken. Een tweede voordeel is de look van het apparaat. Zo’n opvouwbare telefoon ziet er natuurlijk ook heel fancy en futuristisch uit. Early adaptors, deze is dus zeker voor jullie. Soms mag je ook wel eens de rich bitch spelen bij je vrienden.

Soon available

Deze pareltjes in de wonderlijke wereld van techniek is sneller verkrijgbaar dan je zou denken. Sterker nog, sommige foldable phones zijn nu al te koop. Aan dit geweldige idee hangt bij het product echter ook een nadeel. Zo is de opvouwbare telefoon net wat dikker en zwaarder dan je gewend bent van je eigen smartphone. De techniek rondom het flexibele scherm staat ook nog in de kinderschoenen. Dat betekent dat de kwaliteit van het toestel nog niet optimaal is. Een laatste nadeel is de prijs. Want zo’n spannend apparaat komt wél met een prijskaartje, vermoedelijk gaan ze zelfs richting de 2000 euro. Ai!

Foto’s: Theverge.com, Huawei

You May Also Like

Sean Dhondt, een man om jaloers op te zijn!

Als wij één kerel mogen aanduiden waarmee wij wel eens een dagje op stap ...

Oorkleppers gespot

Bij Whatmatters houden we wel van een streepje muziek. Onderweg naar de redactie, tijdens ...

Dit is het bloedmooi nieuw lief van Stoffel Vandoorne!

Nu we toch in Monaco zijn, kunnen we evengoed een beetje TV-Story en Dag ...

Hosting door Fraai