Signalen dat een chick met je aan het flirten is

One of the most important questions to life itself. Vindt die vrouw uit het café mij leuk? Voor mannen die single zijn kan het nog een hele klus zijn om te bepalen of je wel tijd én geld in een bepaalde vrouw moet steken. Hoe kom je er nu achter of ze je leuk vindt? Voor menig Cassanova een weet, voor de meeste mannen een moeilijk vraagstuk. Geen paniek, we got you. We hebben hieronder een paar signalen benoemt die ervoor zorgen dat je er snel achter komt of er potentie in die leuke date van je zit!

Om deze signalen waar te nemen is het belangrijk om te weten dat de communicatie tussen jou en het meisje uit de club altijd twee richtingen heeft. Het moet niet van maar één kant komen, dan loopt de communicatie niet goed en zal het weinig succes hebben. Het is ook belangrijk om onderscheid te maken tussen oppervlakkige  communicatie, en communicatie die nét wat verder gaat…

 

Jouw allé aandacht op planeet Aarde geven

Misschien een overdreven koptitel, maar het komt er wel op neer. Als een meisje alle aandacht voor jou heeft, dan is dat een teken dat ze geïnteresseerd in je is. Een ander subtiel signaal is dat ze telkens hun haar goed doen als ze met je praten, hun borst naar voren pronken en de lippen tuiten.

Een duidelijk signaal dat er succes in de toekomst ligt, is dat ze geïnteresseerd is in wat je doet etc. Wie zijn je vrienden? Heb je een leuke week gehad? Kom je hier vaker? Dit betekent dat je een avond van de jackpot verwijdert bent. Gold will be in reach!

 

And what about you?

Spraakzaam, aan zichzelf friemelen, geïnteresseerd in jouw verhaal. Allemaal signalen voor een succesvolle avond. Mocht ze veel over zichzelf vertellen, of sterker nog, ze raakt je aan dan zit je waarschijnlijk 100% goed! Vrouwen doen dit niet zomaar bij mannen, tenzij ze je echt mogen of ze iets meer willen dan alleen een leuk gesprekje… Geeft ze je die volle glimlach? Laat ze haar prachtige witte (of gele) tanden zien? Ze voelt zich ontspannen bij jou. Stop dit artikel te lezen en ga over tot actie! Als je eenmaal deze signalen herkent, zijn de vrouwen uit de club of uit het café geen mysterie meer. Tenzij de man zichzelf saboteert door zichzelf teveel gouden moed te drinken, geven deze signalen je kans op een goede avond, en hopelijk op een nog betere nacht…

Foto’s: Pexels/Pixabay

You May Also Like

4 keer MOSSELEN!

Een heel jaar lang kijk ik ernaar uit: de eerste pot mosselen van het ...

Julianne Klaren is een hete stoeipoes!

‘Hey, blijf aan de schoolpoort staan…want ik kom eraan…’ Neen, we dissen geen oud ...

Whatmatters On Tour: pop-up Deli Antwerp by Sergio Herman & Syrco Bakker

Wij hebben geproefd en (uiteraard) goed bevonden! FoodFest opende gisteren ‘Deli’, een exclusieve pop-up in ...

Hosting door Fraai