Release: Days Gone PS4

Nope, hardcore gamers zijn we niet op de Whatmatters redactie, daar hebben we de tijd niet voor, maar de release van Days Gone verdient wel even onze aandacht.

Overleden in een wereld die naar de kl*** is

De nieuwste actie-survival game werd ontwikkeld door Bend Studio en neemt je mee naar een Amerika dat getroffen is door een dodelijke ziekte. Uiteraard moet jij, Deacon St. John, een premiejager het land gaan redden. Je gaat op struintocht door verlaten dorpen en fabriceert je eigen wapens. Overleven doe je door te onderhandelen met andere overlevenden of door te kiezen voor geweld. Days Gone is en meeslepend verhaal over de gevolgen van een wereldwijde pandemie. Maak je één foutje, dan kan ook jouw laatste uur geslagen zijn …

De graphics van de bossenen besneeuwde vlakten zijn ronduit indrukwekkend. Verken bergen, grotten, mijnen en kleine dorpjes terwijl je wordt belaagd door vijandige bendes, hordes Freakers en de ruige natuur. Enig tactisch vernuft is nodig om te overleven. Je belangrijkste tool? Je driftermotor. Spring in het zadel en verken de wereld met maar één doel: overleven.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Voetbalminnend gamer opgelet: De eerste trailer van FIFA 19

Afgelopen week is de E3-beurs, of zowat het Walhalla van de gamende medemens in ...

Fout, Fouter, Foutst! Dit is de XXX-parodie op Fortnite! (trailer)

Welke heupwiegende dansjes zouden ze hiervoor uitgevonden hebben? Noem iets succesvol of een hype ...

Atari maakt koffiebreak nog plezanter met deze tafel!

Koffiecorners…kijk naar je collega’s en je kan er zo een aantal uitpikken die de ...

Hosting door Fraai