Playboy-Model Debby organiseert Dubai Nights in Antwerpen

Als we je nu eens vertellen dat een knappe Vlaamse die ooit in de Playboy Mansion of Yotta Mansion heeft gewoond een club in Antwerpen gaat hosten? Wat doe je dan? Simpel…de rode ‘floore’ badjas aan en als de bliksem naar daar om er de sfeer op te snuiven en de ravissante dame in kwestie, die je misschien nog wel kent uit ‘Beauty and the Nerd’ of shoots in P-Magazine, aan een kruisverhoor onderwerpen. Wij zochten de knapperd op na haar opening met tal van bekende mensen zoals Natalia, Noa Neal, DJ MATTN,…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Debby Gommeren (@debbygommeren) op

Hallo Debby, vertel eens kort…zes jaar Los Angeles, één jaar Dubai,…waarom nu terug Antwerpen?
In L.A. heb ik zes jaar gewoond en het voelt echt wel als Thuis. Ik mis het soms wel. Nu na één jaar in Dubai te zijn geweest voel ik me daar ook wel echt thuis. Ik heb daar veel nieuwe vrienden gemaakt maar helaas wordt het daar in de zomer maar liefst 55 graden. Het is daar echt wel een sauna en bijna onmogelijk om nog buiten te komen.

Ook de meeste clubs sluiten er tijdens de zomer. Na de zomer ga ik zeker terug naar Dubai! Ik beb daar ook mijn eigen appartementje. Antwerpen is mijn roots. Ik ben er naar school geweest en ik heb er ook best nog heel wel wat vrienden en vriendinnen wonen. Het is altijd leuk om hier even terug te zijn. En wat ik het meest heb gemist zijn de Belgische frietjes met andalouse! (lacht)

Op dit moment ben ik met verschillende nieuwe projecten bezig in Europa. Zo heb ik ook pas samen met enkele partners de nieuwe hippe trendy Club Ruby geopend in Antwerpen. Dit is gelegen onder het Ramada Plaza Hotel, de plaats waar vroeger Club Magic was.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Debby Gommeren (@debbygommeren) op

Waarom kies je nu voor het nachtleven?
Zoals mensen wel weten zegt Debby geen neen tegen een leuk feestje. In L.A. en Dubai heb ik dan ook wel wat exclusieve en minder exclusieve feestjes afgeschuimd. Toen deze kans van de nieuwe Club Ruby zich aanbood moest ik niet lang twijfelen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Debby Gommeren (@debbygommeren) op

Wie je volgt op sociale media kan dit beamen. Vanwaar de naam Ruby?
‘Be a Ruby in a city of diamonds’…Antwerpen is Europa’s diamantstad bij uitstek en dat weet iedereen. Ruby, vertaald robijn, is een rode, zeldzame en erg exclusieve edelsteen. Dat proberen we ook met onze club te zijn…exclusief en high class.

Wat mogen we nog verwachten qua stijl, volk en muziek?
We zijn elke zaterdag open en we mikken op een iets ouder publiek…25+. Omdat ik het nachtleven in L.A. en Dubai heb mogen ervaren wilde ik diezelfde vibe naar Antwerpen brengen.

Komende vrijdag (26 april) zijn we dan ook voor het eerst geopend en heb ik mijn eigen event, “Dubai Night”. Je kan je daar verwachten aan buikdanseressen, champagne showers, een unieke atmosfeer, top dj’s waaronder Nathan Ambach (N8N), van the love below. Ikzelf zal er natuurlijk ook aanwezig zijn als gastvrouw om ervoor te zorgen dat mijn gasten niets te kort komen die avond!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Debby Gommeren (@debbygommeren) op

Ze ons maar al op de lijst! Wij komen wel eens piepen! Wat hoop je ermee te bereiken? Of beter, als we je binnen een jaar terug interviewen, waar zou je dan willen staan?
Ik zou heel graag doen wat ik nu doe. Mijn passie volgen. ‘Niets moet, alles mag’ zeg ik altijd. Ook nog iets In de showbizz? Een eigen TV-show lijkt me wel leuk. “Het leven zoals het is met…Debby Gommeren”…want ik maak altijd wel spannende avonturen mee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Debby Gommeren (@debbygommeren) op

Wij willen jouw serie zeker streamen dus laat maar weten als het zover is! Voor we afsluiten, is er nog iets wat je zeker nog kwijt wil?
Ik wil niets kwijt want ik ben blij en dankbaar met alles wat ik heb.

Blij te horen! Ons maak je nog blij met een vluggertje…
Euh

Kalm…enkel wat vraagjes…
Ok, vuur maar af!

Luxe betekent voor mij…
Ik sta er natuurlijk om bekend dat ik wel van luxe hou. Ik geef ook toe dat ik graag mooie exotic cars, designer bags, mooie horloges zie en dat ik hou van mooie hotels, wellness, luxury brands….

Daarnaast betekent luxe voor mij ook de kleine dingen In het leven. Samen zijn met familie en vrienden, gaan wandelen in het bos met mijn hondje Bella, een terrasje gaan doen op de Groenplaats in Antwerpen,…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Debby Gommeren (@debbygommeren) op

Een wereldberoemd model of succesvol zakenvrouw? Succesvolle zakenvrouw. Model kan ik niet mijn hele leven zijn en ik heb ook meer ambitie dan enkel model te zijn.

Op deze plaat ga ik volledig uit mijn dak…Sinds ik terug In België ben, kan ik het nummer Lokomotif van Yung Felix – loco ft poco en Dopebwoy maar niet uit mijn hoofd krijgen. Ik vind dit zo een lekker nummer.

Over lekker gesproken…wie mag jouw ‘Ruby diamantje’ wel eens komen slijpen? French Montana!

Nodig hem uit! Soit, bedankt voor je tijd en alvast heel veel succes met dit project! Wij komen, net als bekend Vlaanderen zeker eens kijken!

 

 

You May Also Like

Uitermate knappe Nisa Van Baelen heeft spannende plannen

Nisa is geen onbekende voor de trouwe Whatmatters-lezer. Dat deze jonge hinde vol ambitie zit, ...

Opinie: Het sterke staaltje marketing van Darline Devos

Kan jij ons de laatste vijf missen opnoemen die het kroontje van Miss België ...

Linda Morselli houdt van snelle mannen

De WAG van Fernando Alonso Fernando Alonso keert na twee jaar afwezigheid volgend jaar ...

Hosting door Fraai