Pauline Grossen? Dat smaakt naar meer!

Je hebt communiceren en communiceren communiceren. Wel, Pauline doet dat laatste! Deze spring-in-het-veld blies ons net niet van onze sokken, waarschijnlijk omdat we er geen droegen. 22 jaar, pure power en nog boordevol plannen. Lezen jullie maar even mee …

Hoi Pauline, vertel het ons: wie ben je?
Hallo! Ik ben Pauline, een 22 jarige spring in het veld, busy bee en echte girlboss. Ik startte met modellenwerk toen ik amper 7 jaar oud was en speelde daarnaast in mijn tienerjaren nog mee in tal van Belgische films zoals Buitenspel en De Helaasheid der dingen. Toen ik 14 was, startte ik mijn blog ‘afashiontaste’ waarop ik foto’s en korte tekstjes plaatste over mijn stijl en hobby’s. Ondertussen zijn we al bijna tien jaar verder en is mijn blog uitgegroeid tot een super leuk platform waarbij ik hoop om mensen te inspireren. Naast mijn eigen website, post ik ook dagelijks een nieuwe foto op Instagram op mijn profiel ‘@afashiontaste‘. Zelf studeerde ik communicatiemanagement gevold door een opleiding digital content en journalistiek. Ik hoop om later in de media terecht te komen!

Kijk Jens, van Pauline kunnen we nog heel wat leren! Je leeft dus waarschijnlijk op de sociale media?
Ik ben zeker elke dag bezig met Instagram. Ik post dagelijks en probeer zoveel mogelijk mensen te inspireren. Ik vind het heel belangrijk dat wat ik post echt is en dat mensen zich kunnen vinden in wat ik doe op sociale media. Het is zeker niet mijn bedoeling om enkel ‘perfecte’ plaatjes te tonen of mensen slecht te doen voelen. Ik sta net voor positiviteit en kleur in het leven!

Nobel! En doe je dat op je eentje of krijg je wat hulp?
Er zijn verschillende mensen die mijn foto’s nemen. Vaak is dat mijn vriend (die ondertussen een echte pro geworden is), mijn mama of een vriendin. Het is altijd leuk om samen creatieve ideeën te zoeken en tot mooie dingen te komen. Alle foto’s bewerk ik zelf met mijn eigen ‘kleurenfilter’. Zo blijft mijn Instagram een mooi passend geheel.

Dat hebben we gemerkt ja. Kleding is duidelijk belangrijk voor je, hoe zou je je eigen stijl omschrijven?
Ik ben een mix van cool, vrouwelijk en modieus. Door mijn blog ben ik zelf wel heel goed bezig met de laatste trends en ik probeer altijd leuke looks neer te zetten op Instagram. Ook vaak een beetje kleurrijk of met een hoek af 🙂 Ik heb heel veel labels die ik leuk vind waaronder enkele Belgische. Ik ben een enorm fan van Essentiel en Imprévu, maar shop soms ook in winkels als Zara of online bij Asos.

Zo die promo hebben we ook weer gehad! Nog tips voor beginnende bloggers/influencers?
Wees vooral jezelf. Het klinkt enorm cliché maar mensen volgen je om JOU. En daar mag je trots mee naar buitenkomen. Daarnaast is het belangrijk om consistent te zijn en vaak posten en niet opgeven zijn daar cruciaal in!

Die hebben we inderdaad al gehoord 🙂 Je sprak al over een vriend …
Al 5 jaar ondertussen (tijd gaat zo snel als je je amuseert :)). Hij is een rustig maar ook een enorm wijze persoon en dat vind ik fijn. We hebben samen altijd lol en voelen elkaar heel goed aan.
Dat mogen we hopen! Waar ben je voor de rest in het dagelijkse leven mee bezig?
Op dit moment ben ik fulltime met de blog en instagram bezig. Ik vind het gewoon heel leuk om merken waarin ik in geloof leuke content aan te bieden en met creatieve ideeën te komen. De bedoeling is natuurlijk om mensen te inspireren of te doen lachen. Binnen een paar jaar zou ik heel graag in de media terechtkomen. Voor of achter de schermen weet ik niet zo goed. Misschien is presenteren wel iets voor mij?
Nu we zoeken nog een presentatrice … Maar geef ons eerst eens je favoriete quote!
‘Make yourself proud’. Klinkt misschien een beetje ‘zelfinnemend’ maar één ding is zeker. Als jij er niet voor werkt, doet iemand anders het wel. Ik vind het heel belangrijk om zelf gelukkig te zijn met wat ik doe en enkel me bezig te houden met dingen waar ik gelukkig van word.

Ach Pauline, mensen vinden ons ook arrogant, niet van wakker liggen. Kun je ons nog snel een geheimpje verklappen?
Och, zo moeilijk. Niet zoveel mensen weten dat ik geboren ben aan het zeetje. Ik woonde bij mijn ouders op nog geen 500 meter van het strand. Zalig in de lente en het najaar, druk in de zomer en doods in de winter. Maar ik heb er altijd graag gewoond. Nu woon ik het meeste van mijn tijd in Gent, bij mijn vriend. Dat is ook dichter bij alles wat er te beleven valt in Antwerpen en Brussel.

Dat snappen we volkomen! Welke dingen vinden we nog op je bucketlist?
Er staan enorm veel dingen op mijn bucketlist. Ik wil nog enorm veel reizen. De wereld zien staat heel hoog op mijn lijstje. Daarnaast wil ik ook met mijn blog wel nog dingen bereiken. Ik zou het heel tof vinden om de nieuwe Jani te worden of eens zelf een kledinglijn te mogen ontwerpen.

De nieuwe Jani? Ga je je laten opereren? Soit, waarom moeten onze lezers jou volgen?
Ik ben echt, kleurrijk, vrolijk en plaats zowel foto’s over reizen, mode en lifestyle. In de weekends bezoek ik ook nieuwe hotels of hotspots dus er is voor iedereen wel iets te ontdekken bij @afashiontaste.
Wij zijn alvast fan! Pauline, bedankt voor je tijd!
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Sappig varken bijt minstens even sappig Instagram model in de kont…

Het kan ook andersom… Wie aan een varken denkt, denkt ongetwijfeld aan spek, kotelet, ...

Heerlijk chillen in Malibu in deze Airstream

Wie bij Malibu aan drank denkt, kunnen we alleen maar een high five geven, ...

Hosting door Fraai