Oproep tot pitspoezen met een borstomtrek van 1 meter schiet in verkeerde keelgat

Wie heeft daar een probleem mee?

Voor Grid Girls, of pitspoezen in de volksmond, zijn het barre tijden. De meiden die hun sexy zelve graag uitspelen op een race-event en er ook nog eens ‘dik’ voor betaald worden, of beter werden, hebben niet veel mogelijkheden meer om hun ‘job’ uit te oefenen. Dankzij de hele #metoo-discussie hebben de grote evenementen als de Moto GP en F1, de prestigieuze autosalons,… de knappe meiden geband, wegens niet relevant.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sacha Alleyne (@sacha_alleyne) op

Gelukkig is er nog een motor- en Formule 4-event in Spanje waar de organisator er zich maar weinig van aantrekt en in aanloop van zijn evenement nog snel twee pitspoezen zocht. Pittig detail, ze moesten een borstomtrek hebben tussen 95 en 100cm.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sacha Alleyne (@sacha_alleyne) op

Dit schoot veel mensen in het verkeerde keelgat. Op Twitter werd de organisatie dan ook aangesproken en gelijk gemaakt met hun “seksistische” advertentie. Ondertussen excuseerden ze zich voor dit voorval en gaven de schuld aan het bedrijf dat de advertentie heeft opgesteld.

De pitspoezen zijn minder gelukkig en reageren juist erg geïrriteerd op het voorval. Er wordt geklaagd dat er zo steeds minder werk is en ze benadrukken dat je niet verplicht bent om deze job te doen.

Is iets voor te zeggen, niet?

Cover: Instagram

You May Also Like

Kim Kardashian nam XTC tijdens beruchte sekstape

“Je zag mijn kaken trillen!” Open en bloot…zo kennen we Kim Kardashian niet alleen ...

Open jouw ogen, het is vandaag ‘No pants Day’

Fris aan de vis? Als we de hete temperaturen mogen verwachten die ze voorspeld ...

Hosting door Fraai