Op zoek naar een zomerjas? Dit zijn de beste opties

Het wordt bloedheet deze zomer. Hoe we dat weten? Geloof ons maar gewoon. Is dit toch niet het geval dan komt je nieuwe zomerjasje ongetwijfeld van pas in de late avonduurtjes op vakantie, dus een verloren investering is het nooit. Welke heren zomerjas jij op de kop moet tikken? Wel, we geven je een aantal tips mee.

Tip 1: Bomber is back

Met een bomberjack scoor je altijd. Nog steeds kun je zonder blozen buiten uitpakken met een leuk bomberjack. In de zomer mag de voering natuurlijk net iets lichter, net als de kleur overigens. Roze is helemaal in, maar ga je toch voor wat donkerder omdat je deze kleur niet aandurft, dan zit je altijd goed met een tommy hilfiger jas in marineblauw of groen.

Tip 2: Het denim jasje

Mag het wat stoerder en wat minder formeel? Grijp dan naar je denim jasje en combineer het naar hartenlust. Het kan op een jeans, maar kijk uit voor overkill. Licht of donkerblauw, daarmee zit je altijd goed.

Tip 3: Het puffer jack

Hou je van dons, licht en luchtig. Dan past de uitstraling van een leuk puffer jack ongetwijfeld bij jou. Een moncler jas is dan alvast een tijdloze en stijlvolle oplossing. Met de label zit je altijd goed, al zijn er ook heel wat alternatieven verkrijgbaar die net iets minder kostelijk zijn. Een puffer jack valt makkelijk te combineren en je kunt er zowel gekleed als casual mee voor de dag komen.

Tip 4: Parka met capuchon

Wees realistisch. In België en Nederland kan het ook in de zomer stevig regenen. Een stone island jas met kap komt dan zeker van pas. Een parka met capuchon hoort nu eenmaal in je kleerkast te hangen. Ideaal om een zomerbui te trotseren.

Uiteraard zijn er nog andere. Zo kan een lederen vest perfect en een lange regenjas verdient misschien ook wel een plaatsje aan je kapstok. Waar je al deze merken op de kop kunt tikken? Bij De Bijenkorf bijvoorbeeld, waar je deze merken en nog heel wat andere kunt scoren. 

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Dit was de Victoria’s Secret Fashion Show 2018!

Engeltjes, Engeltjes en nog meer Engeltjes! Op het echte resultaat moeten we nog wachten ...

Whatmatters vergaapt zich aan heerlijke bikinimodellen op modeshow Calzedonia in Verona

“Hey jongens, jullie hebben waarschijnlijk geen bezwaar tegen een badpakken en bikini modeshow?” Onze ...

Amai (kro)KET Official

Als rasechte Antwerpenaars willen we al wel eens denken dat het epicentrum van de ...

Hosting door Fraai