Nike pakt uit met gloednieuwe polo

Ok, we geven het toe: een polo kan niet altijd en overal. Ga je een balletje meppen dan staat een polo beeldig, maar er zijn ook andere situaties. Zweer jij bij polo’s, weet dan dat Nike net met een vernieuwd exemplaar heeft uitgepakt. Het is jouw geluksdag!

Zijdezacht

De polo dateert al uit de 19de eeuw en heeft sindsdien niets aan belang ingeboet. Zowel tijdens het sporten als in het dagelijkse leven zien we de polo nog steeds opduiken. Hoog tijd om deze klassieker eens onder handen te nemen dachten ze bij Nike. De nieuwe polo heeft nog steeds een perfecte pasvorm, maar er werd gebruik gemaakt van een nieuwe gepatenteerde stof. Initieel dient deze polo dus om te sporten, laat dat duidelijk zijn.

Vanbinnen bestaat deze polo uit polyester, terwijl de buitenkant van katoen is. Dit laat toe dat de polo langs het lichaam glijdt bij een golfswing. Verder werden de punten van de kraag verstevigd, zodat ze niet gaan krullen en zitten er oogjes in de oksels die de luchtstroom bevorderen. De sterke punten zijn gelukkig niet gewijzigd: kwalitatief katoenpiqué, een elegante look, een strakke pasvorm en de iets langere achterzijde.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

SNOWBOMBING: het n°1 SKI FESTIVAL, en wij gaan!

Het leven van een Whatmatters redacteur? Soms keihard ploeteren, en heel af en toe ...

3 luxevilla's te huur in Ibiza!

Heeft Ibiza al iets van zijn populariteit verloren? Als we Instagram, Facebook, Twitter en ...

Word lid van de 'Do nothing club'

Een zwaar leven hebben we: teksten schrijven, opzoekwerk en zelfs vrouwenmagazines lezen. Dit allemaal ...

Hosting door Fraai