Motorola x PUMA collab: RS-X Tech sneaker

Collabs ze zijn er tegenwoordig in overvloed. De ene al wat spraakmakender dan de andere. Onder welke categorie we de samenwerking tussen Motorola en PUMA moeten scharen, daar zijn we nog niet uit, eerst maar eens die nieuwe RS-X Tech sneaker afwachten.

Technologie ontmoet sport

De nostalgische collectie combineert de geschiedenis van sport, mode, technologie en innovatie en dat allemaal geïnspireerd op de ontwerpen van de mobiele telefoons van Motorola. Het basismodel van waaruit vertrokken werd is de legendarische 80s RS-stijl sneaker, waar technologische details aan werden toegevoegd.

Zo herken je op de zool een vleugje Motorola toetsenbord en ook het woord “hellomotto” zie je op de sneaker verschijnen. De kleuren zilver & blauw springen onmiddellijk in het oog en naast de sneaker komen er ook andere producten op de markt.

Vanaf 4 mei zal deze collectie op de wereld losgelaten worden.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Naar de vernieuwde Club Med op de Malediven

We weten natuurlijk niet hoe het bij jullie zit, maar wij dromen in elk ...

4 keer stijlvol in het leder achter het vuur!

Ik moet het toegeven, de keuken is voor mij redelijk onbekend terrein. Ik kan ...

Helden barbecueën in stijl met Höfats!

Het weer is beter de komende dagen en omdat je niet weet hoelang het ...

Hosting door Fraai