Motorola x PUMA collab: RS-X Tech sneaker

Collabs ze zijn er tegenwoordig in overvloed. De ene al wat spraakmakender dan de andere. Onder welke categorie we de samenwerking tussen Motorola en PUMA moeten scharen, daar zijn we nog niet uit, eerst maar eens die nieuwe RS-X Tech sneaker afwachten.

Technologie ontmoet sport

De nostalgische collectie combineert de geschiedenis van sport, mode, technologie en innovatie en dat allemaal geïnspireerd op de ontwerpen van de mobiele telefoons van Motorola. Het basismodel van waaruit vertrokken werd is de legendarische 80s RS-stijl sneaker, waar technologische details aan werden toegevoegd.

Zo herken je op de zool een vleugje Motorola toetsenbord en ook het woord “hellomotto” zie je op de sneaker verschijnen. De kleuren zilver & blauw springen onmiddellijk in het oog en naast de sneaker komen er ook andere producten op de markt.

Vanaf 4 mei zal deze collectie op de wereld losgelaten worden.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

De heerlijke retro Barça shirts van COPA

Iconische voetbalhelden? Er zijn er heel wat meneer! Maradona, Pelé, Puskas, maar natuurlijk ook ...

3 waanzinnig exclusieve ski chalets!

Eerlijk, zet met op latten en ik breek mijn benen. Dat is dus ook ...

Topfotograaf Henk van Cauwenbergh verkent opnieuw Parijs

Wereldbekende fotografen uit ons kleine landje, ze lopen niet dik. Een uitzondering? Henk van ...

Hosting door Fraai