Moon maak het als influencer!

Shoot for the moon, je moet het ons geen twee keer zeggen! Wij trokken dus onze stoute schoenen aan, contacteerden Moon Hubeau en besloten er onze vragen op af te vuren. Wij hebben de maan geraakt, maar zijn alsnog tussen de sterren gevallen!

Moon, introduceer je even kort aan onze lezers!
Mijn naam is Moon Hubeau, ik zou mezelf omschrijven als een gedreven persoon die verzot is op mode, een passie heeft voor koken, steeds bezig is en moeilijk kan stilzitten.

Buiten die passie voor koken volgen we je volledig. We hebben je gespot op Instagram, spendeer je daar veel tijd aan?
Ik spendeer gemiddeld zo’n 2u per dag op Instagram (afhankelijk van het weekend, een citytrip of een verre reis dan heel wat meer).

Das pittig! En wat hoop je er mee te bereiken?
Ik heb een enorme passie voor mode zoals ik al eerder zei, dus ik zou graag met heel wat leuke boetieks en/of winkels willen samenwerken die ik vervolgens zou promoten op mijn Instagram zelf.

Kijk, dat is eerlijk! Wij wensen je alvast heel wat leuke merken toe! Wie helpt je bij het nemen van je foto’s?
Meestal trommel ik daar mijn zus voor op of één van mijn beste vriendinnen.

Waar zussen al niet goed voor zijn. Beschouw je jezelf ondertussen als een echte influencer?
Sinds dit jaar kan ik mezelf wel beschouwen als influencer, aangezien ik meer vragen krijg zoals: vanwaar komt dat kleedje, etc. Bovendien word ik veel meer uitgenodigd voor verschillende events. Op straat word ik vaak aangesproken en vragen ze van kan dat dat jij ‘Moon’ bent en zou ik eens mogen vragen vanwaar jouw schoenen komen op die foto? Ik heb trouwe volgers op Instagram en had nooit gedacht dat dit ging gebeuren.

Wat zijn de verwezenlijkingen waar je het meest trots op bent?
De titel waar ik het meest trots op ben is dat ik bij de laatste 10 finalisten zat van Flairmodel 2016. Daarnaast ben ik ook trots op het feit dat ik het gezicht mocht zijn van de handtassen collectie van mijn vriendinnen.

Mooi, mooi, ons heeft Flair nog nooit gevraagd! Wat doe jij zoal overdag?
Ik ben continu bezig met het shoppen van leuke outfits, voeding en het uitproberen van leuke horecazaken hier in het Gentse.

Dat klinkt als een fijn leven. Geef je ons nog even je favoriete quote mee?
“Style is a way to say who you are without having to speak.”

Helder. Moon, heb je trouwens een ridder om je strooptochten door het Gentse mee te ondernemen?
Ja, ik heb ondertussen al 4,5 jaar een vriend in mijn leven. Mijn held aldus mijn vriend voldoet aan vrij veel wat ik van een man in het algemeen verwacht, namelijk: gevoel voor humor, mooie lach, spontaan zijn, …

Kijk eens aan, dat klinkt inderdaad heldhaftig. Nog wilde plannen op je bucketlist?Deze zomer ga ik naar Curaçao, dat stond al eventjes hoog op mijn bucketlist. Ook Bali & Australië staan heel erg hoog voor wat betreft het reizen dan. Maar wat het hoogste op mijn bucketlist staat is dat ik verlang naar een eigen zaak, daar droom ik al een leven lang van.

Doen! Als afsluiter: waarom moeten onze lezers jou volgen op Instagram?
Wie houdt van een portie mode, adresjes om te gaan eten en een eerlijke en spontane Instagram mag mij altijd volgen! 😉

Duidelijk! Moon, bedankt voor je tijd en maak die droom waar. Moon volgen op Instagram kan hier.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Whatmatters On Tour: Miss Exclusive 2020

Een jaarlijks uitje… Afgelopen weekend werd er opnieuw een Miss Exclusive gekroond en naar ...

Supersexy Dumpert-meisje vraagt iedereens aandacht!

En terecht! Als er één sympathieke Nederlandse toffe jonge en knappe dame bestaat waarmee ...

Dit waren dit jaars heetste Vlaamse Halloweenbabes

Graag een enkeltje spookhuis met deze dames… Halloween, afgeleid van Hallow-e’en, oftewel All Hallows ...

Hosting door Fraai