Met knappe fitgirl Lynke kan je naar de oorlog

En neem dit gerust letterlijk want niet alleen is haar conditie er eentje waar wij bij Whatmatters stikjaloers op kunnen en mogen zijn, ook is deze geboren en getogen Kempische in het echte leven ook gewoon militair! Met knikkende knieën boden we ons aan bij de troep en vuurden we een paar rake vragen af… 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lynke Vranckx (@lynkevranckx) op

Dag knapperd, voor zij die je nog niet kennen, stel jezelf eens voor in 5 trefwoorden?
Hoi, ik ben Lynke, 25 jaar afkomstig van de Kempen, H’rtals. Als er 5 woorden mij zouden omschrijven zouden het deze zijn:
– vastberaden
– creatief
– familie
– fitness
– militair

Euhhh…militair? Die zagen we niet afkomen!
Momenteel draaien de laatste maanden rond werk. Ik ben voltijds militair en heb daarnaast ook nog een eigen zaak. Genaamd Fitzilla waar ik bikini’s en ‘poseer slips’ voor fitness wedstrijden maak. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt en benut ik mijn diploma van mode realisatie en presentatie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lynke Vranckx (@lynkevranckx) op

Een soldaat met een bedrijf in ‘poseer slips’, Village People gaat een reünie houden heb ik gehoord! Effe serieus nu, we kennen je vooral door te scrollen op sociale media…hoe belangrijk is dit voor je?
Tgoh, social media is maar een raar beestje. Zelf hou ik mijn sociale media goed in het oog, maar dit is zeker niet het belangrijkste in mijn leven. Ik bekijk het als een medium om “up to date“ te zijn en gebruik het vooral om mensen die mij interesseren te kunnen volgen.

Wat wil je ermee bereiken?
Of ik hier iets mee wil bereiken? Neen, tuurlijk is het leuk om een mooie foto te posten en niet “die” slechte. Maar zo wordt er wel een beeld gecreëerd dat niet reëel is. Dat is belangrijk om te onthouden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lynke Vranckx (@lynkevranckx) op

We onthouden dat je het liever allemaal ‘echt’ ziet! Als we dan even in de toekomst mogen zien, waar zou je binnen 5 jaar willen staan?
Ik had altijd gedacht lang thuis te blijven wonen, maar nadat ik de juiste ben tegengekomen is mijn vijfjarenplan in een stroomversnelling gekomen. Ik zie mij dit jaar nog in een mooie loft met mijn vriend en onze twee mopsjes.

Direct the big deal! Dan schiet (woordspelingske voor een militair) er dit jaar misschien niet zoveel meer over om eens goed op reis te gaan…maar welke landen trekken je het meest aan en waarom?
Nummer één op mijn bucket list is Mexico! Enkele vrienden van mij zijn er naar op reis geweest en ze raden het iedereen aan. De natuur is daar zo mooi, kan al niet wachten om te vertrekken.

Verder is mijn favoriet Los Angeles. Ik ben mijn hart hier verloren…de sfeer, stand, fitness, zonnetje,…ik raad iedereen aan om eens te gaan trainen in Gold’s Gym. Workouts to remember!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lynke Vranckx (@lynkevranckx) op

Een beetje training (en een reisje) kunnen we de laatste tijd wel wat gebruiken dus merci voor de tip! Wat was jouw laatste trip?
Dat was een roadtrip door Andalusië, waar we alle mooi dorpjes zijn gaan bezoeken en de lokale sfeer zijn gaan opsnuiven.  Cordoba was mijn favoriet door al zijn mooie gebouwen en gezellige smalle straatjes.

Je liet al verstaan de ware te zijn tegengekomen maar is dit met al jouw werk goed te combineren?
Ik ben inderdaad bezet. In het verleden was ik als militair vaak enkele weken weg. Nu ik een rustige functie heb als militair heb ik een eigen zaak opgestart. Eveneens werkt mijn vriend voltijds en heeft ook een eigen zaak. Hierdoor hebben we niet veel tijd voor elkaar. Maar elk weekend plannen we een gezellig avondje voor ons, en dan genieten we hier ook van.

Hoe heeft hij je kunnen verleiden?
Bring me food! -> prefered nacho’s 😉

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lynke Vranckx (@lynkevranckx) op

Geen kleffe openingszinnen dus…wat is trouwens de slechtste openingszin die ze ooit bij u gebruikt hebben? Welke de beste?
Geen idee! Ik denk dat openingszinnen passé zijn…of ik hoor ze in ieder geval niet.

Hopelijk hoor je onze vluggertjes wel…

Het duurste item in mijn kleerkast is…mijn parajumper
Mijn favoriete designermerk is…Gymshark (weird dat dit een sportmerk is? 🙂 )
Mijn favoriete reisbestemming is…Los Angeles
Mijn favoriete stad is…H’rtals for life
Bikini of lingerie? Beide!
Mooi dom of lelijk slim? Ooh…geen van beide
Geld is voor mij…Belangrijk

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lynke Vranckx (@lynkevranckx) op

My ultimate crush is…Luke Evans
Ik word helemaal wild van…Mijn vriend
Ik voel me het meest sexy als ik…Me goed voel in mijn vel
Het eerste wat ik doe als ik opsta is…M’n hondjes gedag zeggen
Als ik de lotto win dan…Mooie reis, zaak pimpen, investeren.
Ochtend- of avondseks? Beide
Wat niemand over mij weet is…Dat ik een lach kuiltje heb als ik gekke bekken trek

En schattiger kunnen we niet afsluiten! Bedankt voor je tijd en voor we hier salueren wensen we je nog heel veel succes met alles wat je onderneemt! Wij blijven het alvast met veel interesse volgen! 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lynke Vranckx (@lynkevranckx) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lynke Vranckx (@lynkevranckx) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lynke Vranckx (@lynkevranckx) op

You May Also Like

Shelley Baptiste strijdt voor plaatsje op cover van Maxim en jij kan haar helpen!

Wie kent er Shelley Baptiste? Trouwe en al iets langere volgers van Whatmatters zullen ...

's Werelds knapste brandweervrouw?

Wat stel jij je voor bij een brandweerman? Een snor, armen als kabels? Dit ...

Curvy is the new skinny dankzij knapperd Bree Warren

Vergeet skinny…vandaag gaan we curvy…. Er komen de laatste tijd wel meer reacties op ...

Hosting door Fraai