McLaren Senna is niet snel genoeg…

En dus gooien deze Amerikanen er nog 200 pk bij! 

Als je denkt dat de McLaren Senna het summum van een hypercar is, heb je het mis, aldus de Amerikaanse rekels van Hennessey. De tuner was niet onder de indruk van de 800 paardjes die naar de grootste F1-rijder aller tijden is genoemd en liet er zowaar nog 200 Arabische volbloeden bijsteken. Zo heeft de V8-biturbo 4 liter-blok in de HPE1000 ondertussen een vermogen van maar liefst 1.000 pk.

Wat het exacte effect is op de prestaties van de Senna, kunnen we je nog niet vertellen maar dat het sowieso sneller zal zijn dan de 2,8 seconden die de McLaren nodig heeft in een sprintje naar 100 is een feit. Hoogstwaarschijnlijk zal ook de topsnelheid van 340km/u met de vingers in de spreekwoordelijke neus gehaald worden.

En…nog meer goed nieuws…je bent alvast gerust om de komende 58.000km (of drie jaar) rond te tuffen want zolang loopt de garantie op deze brute V8. Kan je niet voor sukkelen, wel?

You May Also Like

Eindelijk…prijs Polestar 2 is gekend

Legt hij het vuur aan de schenen van de Tesla Model 3? Juni 2020, ...

Fisker gaat duurzaamste auto ter wereld bouwen

Naar eigen zeggen… Fisker Automotive was een Amerikaans bedrijf dat bekend stond achter de ...

X7, BMW's nieuw vlaggenschip in de X-serie (foto's)

Hier is ‘ie dan, de grote broer van de X5 Eerste indruk voor hij ...

Hosting door Fraai