LOF, zorgt voor een frisse toets in Gent

Bij Whatmatters mogen we dan rasechte Antwerpen zijn, dat neemt niet weg dat we ook andere steden kunnen waarderen. Gent bijvoorbeeld. Trek ook jij binnenkort naar de Arteveldestad, steek dan zeker de beentjes eens onder tafel in LOF. Chef Jasper Maatman viert hier zijn creativiteit bot.

Niets dan lof

Jasper deed ervaring op in heel wat Nederlandse sterrenzaken en zorgt nu al zo’n 5 jaar lang in Gent voor een verfrissende toets. Reken op een gastrobar-concept met een eigentijdse kookstijl en pure creaties. Het gaat hier om een frisse, lichte keuken in een no-nonsense setting.

Je kiest er voor de 6 gangen of gaat voor de sharing dishes, terwijl sommelier Veerle Loontjes voor de aangepaste wijnen zorgt.

Lunchen of dineren? Jij kiest! Van dinsdag tot en met zaterdag kun je in het restaurant terecht en er is een valet parking. Over je wagen hoef je je dus ook al geen zorgen te maken. Bij mooi weer is het bovendien heerlijk zitten op het terras.

Geen zin om naar huis te rijden? Alle begrip! Je kunt naast het restaurant blijven overnachten in het Pillows Grand Hotel Reylof.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

5 flavors Mmei: Een 'echte' Aziaat op het Antwerpse zuid

Uw Whatmatters redacteur is een koele minnaar van de Chinese keuken (ook van de ...

Whatmatters On Tour: Met nieuwe Jeep Cherokee naar Monaco

Leven als God in Frankr….euh Monaco! Gewichtsverlies van 90 kilogram en een neuscorrectie. Dat ...

Kiehl's & Les Apéros Urbains: een goed gevoel

  Kiehl’s volgen we bij Whatmatters al langer. De leuke uitstraling van het merk ...

Hosting door Fraai