Kids op de fiets? Die dragen een helm!

De tijd dat helmen saai en lelijk waren, die ligt al een hele tijd achter ons. Niet alleen voor volwassen hebben ze tegenwoordig stoere helmen, ook het aanbod voor kinderen is immens. Het mooie? Je hoeft er nog geeneens de deur voor uit. Online bestel je op kinderhelmen.com de fijnste kinderhelmen. Trouwens niet alleen voor op de fiets, maar ook als je koter op de latten kruipt.

Waarom je jouw kids van een helm voorziet?

Niet alleen zijn kinderhelmen tegenwoordig mooi, ze beschermen ook je koter. Zelf woon ik in de stad en ik kan je vertellen als je je met je kinderen in het Antwerpse stadsverkeer begeeft, doe je ze maar beter een helm op. Valt je kind, dan vangt een fietshelm de eerste klap op en dempt het de schok. Let er wel op dat je de helm goed opzet en dat het om een helm op maat gaat, anders heeft deze geen enkel nut.

Koop altijd een nieuwe helm, voor weinig geld heb je er al eentje. Bij een oude helm weet je nooit of iemand er al mee is gevallen. Na een flinke val dien je de helm sowieso te vervangen.

Waar haal je je kinderhelm?

Natuurlijk kun je voor een helm in de reguliere fietsenwinkel terecht, maar online is het aanbod veel uitgebreider. Zo vind je bij kinderhelmen.com tientallen exemplaren. Mijn twee dochters werden alvast voorzien van de Kiddimoto Fleur en van de ABUS Pink Butterfly. Voor minder dan € 80 ben je gesteld en kun je veilig de baan op. De kinderen zelf die zijn er uiterst tevreden mee en de helm opzetten is dan ook geen enkel probleem.

tcoc
  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Deze waanzinnige villa in Thailand huur je met 8 vrienden voor maar 145€/dag!

Deals…als we ze kunnen vinden, zijn we niet te beroerd ze ook met jullie ...

ARKUP l varen en exclusief wonen op het water

Welome to Miami! Will Smith wist het al, wij vliegen spotgoedkoop met Connections en ...

Wonen als God in Barcelona

Barcelona…we hebben er een haat-liefdeverhouding mee. Laten we stellen dat we wel kunnen genieten ...

Hosting door Fraai