Kids op de fiets? Die dragen een helm!

De tijd dat helmen saai en lelijk waren, die ligt al een hele tijd achter ons. Niet alleen voor volwassen hebben ze tegenwoordig stoere helmen, ook het aanbod voor kinderen is immens. Het mooie? Je hoeft er nog geeneens de deur voor uit. Online bestel je op kinderhelmen.com de fijnste kinderhelmen. Trouwens niet alleen voor op de fiets, maar ook als je koter op de latten kruipt.

Waarom je jouw kids van een helm voorziet?

Niet alleen zijn kinderhelmen tegenwoordig mooi, ze beschermen ook je koter. Zelf woon ik in de stad en ik kan je vertellen als je je met je kinderen in het Antwerpse stadsverkeer begeeft, doe je ze maar beter een helm op. Valt je kind, dan vangt een fietshelm de eerste klap op en dempt het de schok. Let er wel op dat je de helm goed opzet en dat het om een helm op maat gaat, anders heeft deze geen enkel nut.

Koop altijd een nieuwe helm, voor weinig geld heb je er al eentje. Bij een oude helm weet je nooit of iemand er al mee is gevallen. Na een flinke val dien je de helm sowieso te vervangen.

Waar haal je je kinderhelm?

Natuurlijk kun je voor een helm in de reguliere fietsenwinkel terecht, maar online is het aanbod veel uitgebreider. Zo vind je bij kinderhelmen.com tientallen exemplaren. Mijn twee dochters werden alvast voorzien van de Kiddimoto Fleur en van de ABUS Pink Butterfly. Voor minder dan € 80 ben je gesteld en kun je veilig de baan op. De kinderen zelf die zijn er uiterst tevreden mee en de helm opzetten is dan ook geen enkel probleem.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Wat een fantastische villa!

Nu zijn we best tevreden met onze stulpjes op de redactie van Whatmatters. Ook, ...

3 chalets in de Alpen om bij weg te dromen

Chalet N – Lech Deze chalet heeft maar liefst 10 slaapkamers, dus we kunnen ...

Puma x Bobbito: 50 jaar suède eer je zo!

Londen was even the place to be!  Aan uitnodigingen geen gebrek op onze redactie ...

Hosting door Fraai