Jacob Cohën opent nieuwe store in Antwerpen

Eens je een bepaalde leeftijd bereikt, en ja, ik kijk naar mezelf, dan kies je vanzelf voor andere labels. Je wil immers een volwassen look en kwaliteit. Wel de collectie van Jacob Cohën heeft beide in petto. Recent opende er trouwens een nieuwe winkel aan de Oudaan in Antwerpen.

Veel meer dan alleen jeans

Wat begon met een jeanscollectie in 1985, groeide ondertussen uit tot een label met veel meer items. Het Italiaanse label laat elk product met de hand vervaardigen in de regio Veneto. Reken maar dat je het verschil in de details merkt.

De nieuwe winkel past perfect in de stijl van het merk. Hip en klassevol. In de winkel kun je op grote schermen een blik werpen op de fabricatie en ook paardenhaar, een typisch detail van het label, vind je ongetwijfeld.

Op zoek naar een stijlvolle aanvulling voor je kleerkast, spring dan zeker de winkel eens binnen!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Studio Mimoire: druk je persoonlijkheid uit!

Waar me Studio Mimoire hebben gespot? Blijkbaar doet Katrien Taccoen – de designer achter ...

MR MARVIS houdt het kort

Als de zon komt piepen zoals de afgelopen dagen en de ene stijlmisser nog ...

Hosting door Fraai