Huawei verruilt plastic voor leer

Nee, we bedoelen er niets kinky mee. Doch, als jij je pas gelukkig voelt wanneer je in een lederen pak en/of met een bal in je mond van je stoutste kant laat zien, feel free. Wij zien leer liever rond een vrouwenkont of achteraan de telefoon. En dat hebben de rekels van Huawei goed begrepen.

Leer voor een zacht prijsje

Meer nog, je hoeft er helemaal geen fortuin voor neer te tellen. De Huawei Y6 is zacht voor je budget en je handjes. De lederen achterkant geeft het toestel toch wat extra’s ten opzichte van de concurrentie. Het toestel is al van jou vanaf 133 euro, geef toe: geen geld. Het toestel is verkrijgbaar in 3 kleuren, waarbij het bruine exemplaar is uitgerust met een leren achterkant.

Leuke extra’s

Ok, op een supergroot scherm hoef je niet te rekenen, de camera is niet state-of-the-art, maar je hebt dus wel een leren achterkant. Met een 13 megapixel camera ga je geen prijzen winnen, maar als instapmodel is er niets mis mee. Selfies neem je met 8 megapixel. Ben je geen freak dan houdt de batterij het makkelijk een dag uit.

Wat wel leuk is, is de vingerafdrukscanner op de achterkant, gezichtsherkenning via de selfiecamera en een koptelefoonaansluiting. Zeker de eerste twee zaken zijn leukigheidjes. Ben je op zoek naar een budgetvriendelijk toestel dan valt de Y6 te overwegen. Hou je het liever bij een plastic achterkant? Bekijk dan zeker de Huawei p20 eens. Met een Huawei p20 hoesje pimp je deze telefoon naar hartenlust. Zo hoef je helemaal niet wakker te liggen van een leren achterkant.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Train je armen terwijl je bier drinkt!

Beter zetten we het weekend niet in!  Vrijdagavond, tijd voor een happy hour met ...

Sonos pakt uit met de PLAYBASE

Tv kijken? Amper, altijd maar schrijven weet je wel. Maar als we ons dan ...

Pure online luxe!

Luxe, we geraken er niet over uitgepraat bij Whatmatters. Vaak snuisteren we dan ook ...

Hosting door Fraai