Het wordt warm dus wij hydrateren met ‘138 Water’

Het hoeft niet altijd bier te zijn…

Het wordt een heet paasweekend en dat betekent dat je veel moet drinken. Idealiter en gemiddeld zouden mannen op een warme zomerse dag zo’n 13 glazen water per dag moeten drinken (ongeveer 3 liter) en vrouwen 9 glaasjes (zo’n 2,2 liter).

Maar om echt exact te berekenen hoeveel vocht je nodig hebt, zonder rekening te houden met zware fysieke inspanningen, is er een formule bedacht om het voor jezelf uit te rekenen. Neem je gewicht en deel dat door 30: de uitkomst zou het aantal liter water zijn dat jij ongeveer per dag nodig hebt.

Wij gaan vandaag niet voor Bru, Spa, Chaudfontaine of San Pellegrino…wij gaan bij dit hete en dorstig weer voor water waar we niet genoeg glazen van kunnen binnenkrijgen… 138 Water bijvoorbeeld. Kijk maar mee!
<

div id=”o1″>

 

You May Also Like

Daarom moet je oppassen voor een diëtende vrouw

Mannen, wij weten: vrouwen kunnen soms onmogelijk uit de hoek komen. Elke reden is ...

Nanotechnologie voor een fris en fruitige huid

De avond zelf is het altijd dolle pret, maar naarmate de jaren vorderen worden ...

Eindelijk! Netflix dropt eind deze maand alle seizoenen “24”

We hebben een afspraak met onze sofa! Naast het feit dat we vanaf 8 ...

Hosting door Fraai