Het wordt warm dus wij hydrateren met ‘138 Water’

Het hoeft niet altijd bier te zijn…

Het wordt een heet paasweekend en dat betekent dat je veel moet drinken. Idealiter en gemiddeld zouden mannen op een warme zomerse dag zo’n 13 glazen water per dag moeten drinken (ongeveer 3 liter) en vrouwen 9 glaasjes (zo’n 2,2 liter).

Maar om echt exact te berekenen hoeveel vocht je nodig hebt, zonder rekening te houden met zware fysieke inspanningen, is er een formule bedacht om het voor jezelf uit te rekenen. Neem je gewicht en deel dat door 30: de uitkomst zou het aantal liter water zijn dat jij ongeveer per dag nodig hebt.

Wij gaan vandaag niet voor Bru, Spa, Chaudfontaine of San Pellegrino…wij gaan bij dit hete en dorstig weer voor water waar we niet genoeg glazen van kunnen binnenkrijgen… 138 Water bijvoorbeeld. Kijk maar mee!
<

div id=”o1″>

 

You May Also Like

Líkami, de Ijslandse zuiverheid als basis voor je huid

Huidverzorgingsproducten voor de man? Ze zijn er natuurlijk wel, maar in vergelijking met vrouwen ...

Tip: Zorg voor voldoende licht in donkere dagen

De gezelligste periode van het jaar komt eraan… De winter is weer daar en ...

Pauline Grossen? Dat smaakt naar meer!

Je hebt communiceren en communiceren communiceren. Wel, Pauline doet dat laatste! Deze spring-in-het-veld blies ...

Hosting door Fraai