Gucci pakt uit met unisex ‘Grip’ uurwerken

Een peperduur horlogemerk daar zeggen we geen nee tegen, maar dat wil niet zeggen dat we niet tevreden zijn met een iets betaalbaarder exemplaar. Tegenwoordig heeft ook zichzelf respecterend fashion merk uurwerken in zijn gamma en Gucci pakte recent uit met een nieuwe unisex collectie.

Een bijzondere manier van uur aflezen

De nieuwe ‘Grip’ collectie is verre van traditioneel en het uur aflezen lijkt meer op dat van een weegschaal. Best wel origineel en niet iedereen zal er weg van zijn, maar opvallend is het wel. Dit minimalistische design liet Gucci wel toe net iets meer fashionable te werk te gaan. Zo lijkt je horloge bijna op een armband. Zeker als je voor het gouden of zilveren exemplaar kiest.

Qua omvang kun je kiezen voor een 35 mm of 38 mm exemplaar en ook kalfslederen bandjes zijn voorradig. Ben je op zoek naar een stijlvolle Quartz horloge, met draaiende schijven om het uur op af te lezen, dan is deze Gucci een fijne keuze. Prijzen zijn er nog niet bekend, maar een fortuin zullen ze in principe niet kosten.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Eerste beelden en releasedatum Call of Duty: Black Ops IIII gekend! (video)

Leg thuis alvast de sofa, TV, spelconsole en koelkast even vast op 12 oktober ...

Sony pakt uit met een 77-inch Bravia A1 OLED 4K HDR-TV

Uiteraard zitten wij ook meer en meer op de laptop en smartphone te kijken, ...

Zoals het klokje in de USA tikt, …

Ok, we geven het grif toe, sommige stijlvolle horloges zijn stevig geprijsd en dus ...

Hosting door Fraai