Gringo, de reistas voor alle terreinen

Bij Whatmatters gaan we heel geregeld op pad. Een persreisje links, een citytripje rechts en zo zien we nog wat van de wereld ook. Redacteur spelen bij Whatmatters, het is een hondenstiel!

Uiteraard beschikken we over een koffer en reistassen, maar recent werden we gecontacteerd door de rekels achter GRINGO, die op Kickstarter uitpakken met een revolutionaire all-terrain reistas. Niet dat we zo vaak offroad gaan, maar toch …

Een reistas voor alle terreinen

Wat er zo bijzonder is aan deze tas? Wel, de wieltjes passen zich aan elk terrein aan. De wielen zijn groot en breed en passen zich door een gepatenteerd systeem aan de ondergrond aan. Er zijn drie verschillende hoogtes mogelijk, waardoor je tas over de objecten zweeft. Kun je echt niet rollen? Met de schouderbanden hang je de tas snel en comfortabel op je rug.

Binnen de 40 uur was de crowdfunding succesvol, dus als je deze tas wil, ze gaat ook effectief in productie. Voor € 199 is deze reistas van jou en in principe worden ze in december van dit jaar geleverd.

Met een simpele, lichte voetbeweging schuiven de wielen uit. Smooth, urban of off-road, het maakt de koffer niet uit. Deze premium reistas is bovendien gemaakt uit premium materialen. Wil je meer weten over de koffer? Neem dan zeker een kijkje op je pagina van de Kickstarter-campagne. Ongetwijfeld valt de Gringo ook bij jou in de smaak.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Hosting door Fraai