Gigi Hadid onder vuur na samenwerking met McDonalds

Niet alleen de Notre Dame in Parijs ligt onder vuur…

Ook het wereldberoemd topmodel Gigi Hadid krijgt bakken kritiek. Gigi, nota bene een Victoria’s Secret Angel, was samen met andere VS-modellen te gast op het eerste weekend van Coachella, zowat hét influence-rijkste festival ter wereld en postte een foto met een bakje frieten van McDonalds met daaronder het onderschrift  “Pre-festival met McDonald’s, genoeg gegeten en gedronken. Bedankt vrienden!”

Dat viel niet in de smaak (?) van haar volgers omdat ze fastfood promoot en dit volgens velen ongezond is. Enkele reacties als “Ik snap niet waarom je McDonald’s zou promoten. Ik sta ervan versteld dat een intelligente, goed geïnformeerde vrouw als jij, die veel invloed heeft op mensen, je wilt associëren met zo’n bedrijf. Dit doe je toch niet alleen maar voor het geld? Er zijn andere manier om genoeg te eten en drinken,”, “Je bent prachtig maar op deze manier promoot je obesitas en maak je de gezondheid van anderen kapot.” en “Wat een waardeloze samenwerking, McDonald’s is puur vergif.” waren schering en inslag.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gigi Hadid (@gigihadid) op

Beetje bizar dat de meeste reacties komen van Amerikanen die fastfood hebben uitgevonden en waar het gemiddelde gewicht die van een vetgemest nijlpaard het dichtst benaderd. Ok, uiteraard is Gigi voor duizenden, zij het niet tienduizenden, dollars vergoed voor deze post en zal ze, Victoria’s Secret-gewijs, niet het hele pakje naar binnen hebben gehaspeld maar wie heeft er nu nog nooit een tussenstop bij Ronald McDonald gemaakt?

Wij gaan lunchen en hebben ineens zin in Gigi…euh, een Big Mac!

tcoc

You May Also Like

Lekker dier Joanna Krupa helpt soortgenoten!

Mannen die wel eens door Instagram scrollen en knappe deernes volgen, zullen ongetwijfeld Joanna ...

In hogere sferen met Laurentine van Clouds of Fashion

Af en toe lopen we bij Whatmatters op wolkjes, maar die hebben dan vaak ...

Vlaamse Pareltjes deel XVII: Laura Goossens

Waarom de hele wereldbol afschuimen op zoek naar mooie pareltjes als we er in ...

Hosting door Fraai