Geniaal die Bar Brutaal

Nu zijn we bij Whatmatters niet op ons mondje gevallen en je kunt ons ongetwijfeld af en toe brutaal noemen, logisch dus dat we ons in Bar Brutaal thuisvoelen. Noem het een café, open office, eventruimte of zelfs fietsatelier: Bar Brutaal is het allemaal.

Alles in één

Deze nieuwe hotspot vind je in Gent en is er op korte tijd uitgegroeid tot de place to be voor iedereen die een greintje creativiteit in zich heeft. Of het werk je er nu brengt of je er in je vrije tijd een drankje gaat drinken, alles vloeit er naadloos in elkaar over. De warmte spat er van de muren en je krijgt er onmiddellijk een huiselijk gevoel. Voor de zalmroze muren moet je zijn, maar de Scandinavische look is onmiskenbaar. Origineel? Niet echt, maar dat doet niets af aan de sfeer.

Koop die meubels

Alle meubels komen trouwens uit het eigen atelier van de eigenaars. Je kunt ze dus stuk voor stuk kopen. Moest je nog wat huisraad nodig hebben, dan weet je meteen waarheen. Maandag kun je hier terecht om te werken, vrijdag voor een drankje. Maar ook als je wat te vieren of organiseren hebt, staat de ruimte voor je klaar.

Je vindt Bar Brutaal net buiten de Gentse binnenring, vlakbij Bourgoyen in een industrieel pand. Zo weet je meteen waar je ons kunt vinden als we op maandag in het Gentse moeten zijn.

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Aan de drank met de 6 nieuwe spirits van BelRoy

Tegen drank zeggen we natuurlijk geen nee bij Whatmatters, maar jammer genoeg moesten we ...

En of we een blinde tijger kennen!

Tijgers: Die kennen we, figuurlijk toch. Maar blinde tijgers, nee, al veel minder. Eeg ...

Whatmatters Citytrip-tip: Maison Moët in Utrecht

Het hoeven niet altijd exotische bestemmingen te zijn! Om in een echt champagnehuis te overnachten ...

Hosting door Fraai