Eindelijk! Eerste trailer La Casa de Papel seizoen 3 losgelaten

Noteer 19 juli maar al in jullie agenda’s!

Als er één reeks is die we op één dag volledig ‘genetflixt’ hebben, dan was het La Casa de Papel wel. Cola, popcorn,…en maar bingewatchen, twee seizoenen lang. Zelden dat wij zo gekluisterd voor het scherm zaten.

La Casa de Papel draaide om de grootste roof uit de geschiedenis, namelijk de bezetting van de Koninklijke Munt van Spanje. Tijdens deze bezetting werd er tegen een hels tempo geld gedrukt en slaagde het team met ronkende namen als Tokio, Berlin, Rio, Denver,… onder leiding van El Professor om een gigantische som mee naar buiten te smokkelen.

Iedereen gelukkig denk je dan…tot nu. Tijd dus voor een nieuwe roof? Wie zal het zeggen. Er is namelijk nog maar heel weinig bekend over deze derde reeks maar de trailer laat alvast vermoeden dat wij op 19 juli een volledige dag mee op schattenjacht gaan.

Wij doen alvast al een dansje… Bella Ciao Bella Ciao Bella Ciao Ciao Ciao…

tcoc

You May Also Like

Bewezen: Daarom heeft jouw lief het altijd té koud!

Herkenbaar? Terwijl jij de sweater aan de kant gooit, het aangenaam warm hebt en ...

Powerwoman: Milou van Haagen

Vrouwen stoeffen wel eens dat ze uitblinken in multitasken. Wij mannen worden dan wel ...

Dag GSM, Welkom Humor…ingrediënten om knapperd Sarah Georgopalis te doen smelten!

We moeten er wat voor over hebben bij Whatmatters om mooie dames te ‘mogen’ ...

Hosting door Fraai