Eentje is (Melissa) Geentjes! Een knaller in de stille Kempen!

Lille, in de Kempen, niet meteen onze favoriete habitat. Of is dit niet de gemeente waar onze hoofdredacteur woont? Juist! En hij is niet alleen… sinds kort vond Melissa haar eigen stekje in deze gemeente en laat ze de uitlaatpijpen er af en toe stevig knallen. Niet dat we dat in Antwerpen hebben gehoord, we hebben haar gespot op Instagram. Wij dus de bus op richting Lille om in het stulpje van Melissa het even over het leven te hebben. En dan voornamelijk dat van haar …

Stel je in 5 zinnen even voor? 

Ik ben Melissa Geentjens, geboren op 4 augustus 1994. Ik woon sinds een jaar alleen in Lille (in de stille kempen) met mijn kat Pixel. Ik werk reeds 5 jaar bij TEN een engineeringsbureau waarvoor ik 2 jaar in Kortrijk heb gewoond. Mensen die mij kennen zouden mij omschrijven als iemand spontaan, charmant, trouw & ambitieus. Verder hou ik van snelle auto’s, reizen, eten & muziek.

Dat klinkt als een geweldige vangst Melissa! We hebben je gespot op Instagram. Hoeveel tijd steek je in je sociale media? 

Laat ons zeggen dat het een kleine verslaving is, maar er zijn ook dagen dat het me koud laat en ik even goed mijn insta verwijder. Daarna haal ik het sowieso terug boven. Wat ik ermee wil bereiken is dat ik mensen graag kennis wil laten maken met mijn leuke maar soms ook minder leuke momenten.

Insta verwijderen? Drastisch! We zien dat je ook vaak foto’s laat nemen: wie zorgt daar voor?

Credits aan de mama!

Potverdekke, die moeders toch tegenwoordig, van alle markten thuis. Je weet zelf wel wat mensen te bereiken, wat is jouw gouden tip?

Zelf heb ik hier niet super veel ervaring in maar blijf alstublieft jezelf! Iedereen heeft goede en slechte dagen en dit mag zeker getoond worden. Zoals Jessie J zou zeggen: Nobody’s perfect.

Echt? Wij denken nochtans vaak dat we … Soit, wat is voor jou de perfecte foto? 

Ééntje die good vibes uitstraalt. Eentje waar je jezelf goed bij voelt, geposeerd of niet. Ieder heeft zijn eigen goede kant of beste pose en natuurlijk ga je daar proberen rekening mee te houden. Meestal speel ik zelf nog met de kleuren en contrasten, omdat dit veel kan veranderen aan de foto maar ze toch natuurlijk blijven op die manier.

Melissa, wij zoeken nog altijd naar onze goede kant! Waar ben je dagdagelijks mee bezig? 

Door de week is dat denk ik vooral werken en op tijd iets gaan eten of drinken met vrienden/vriendinnen of familie. Verder pik ik geregeld een concertje mee, momenteel staan er nog 3 op de planning. Familie is voor mij ook enorm belangrijk dus daar spendeer ik ook veel tijd aan. Ik kijk er dan ook naar uit een gezinnetje te stichten met de man van mijn dromen, maar die prins op het witte paard stond tot nu toe nog niet in mijn voortuin. En op werk gebied ben ik onderaan de ladder begonnen maar begin ik binnenkort aan mijn functie als Sales, weeral een stap vooruit.

Je hebt toch een voortuin, anders wordt het moeilijk voor die prins! Soit, we zullen eens kijken welke leuke single man we nog op stock hebben! Geef hem alvast even je favoriete quote mee! 

Time is precious , so spend it wisely. Deze is er eigenlijk gekomen doordat ik de laatste 2 jaar 4 mensen van de familie verloren ben. Ik ben enorm slecht in mensen loslaten dus was dit voor mij een enorm zware periode. Vandaar dat ik denk dat je je tijd verstandig moet spenderen met mensen die het waard zijn om in je leven te zijn en jou gelukkig maken. Sinds kort probeer ik me ook minder druk te maken en te genieten van de kleine dingen en ik moet toegeven: wat een wereld van verschil!

Sterkte en daar heb je een punt. Welke geheimpje over jezelf, geef je onze lezers nog mee? 

Dat ik een super grote autofreak ben. Zelf rij ik super graag met de auto het is voor mij een enorme uitlaatklep. Het gevoel wanneer je je gaspedaal hard genoeg induwt met het juiste geluid erbij, daar krijg ik kippenvel van! Dat is voor mij puur genieten!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Zondag josdag 😏

Een bericht gedeeld door Melissa Geentjens (@melissageentjens) op

Jammer dat Jens al van het straat is, want dat zou klikken! Nog fascinerende dingen op je bucketlist? 

Vooral veel reizen en mijn eigen gezinnetje stichten. En natuurlijk liefst met zoveel mogelijk mooie & snelle auto’s gereden hebben!

Jens, regel eens een uitstapje naar Monaco, Turijn of Milaan voor Melissa! Als afsluiter: geef onze lezers één goede reden om je te volgen op Instagram? 

Puur omdat je dat zelf wil en af en toe eens een palmboom wil zien verschijnen.

Dat zijn stiekem twee redenen, maar we weten onze lezers zijn wild van palmbomen en nog meer van vrouwelijk schoon. Bedankt voor je tijd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Peachymonday 🍑

Een bericht gedeeld door Melissa Geentjens (@melissageentjens) op


Wil je Melissa en/of palmbomen zien? Volg haar dan vandaag nog op Instagram!

  • Kevin Stickens

    Redacteur

    Founder van The Cult of Content een contentmarketing bureau uit Antwerpen. Vader van 3 kids, levensgenieter en fijnproever. Stichter en redacteur van Whatmatters.

You May Also Like

Een vluggertje met… Melissa Vandenbroeck

We zitten meer dan ons lief is de laatste drie weken te scrollen op ...

Girl Next Door: Tess Homann

Wie wil dit knap ding niet als buurmeisje? Die schattige zomersproetjes, uitgesproken fijne schoonheidsvlekjes, ...

Cupido in de vorm van Hanne Troonbeeckx is het mooiste wat we vandaag zullen zien

Nog eentje in de nasleep van Valentijn… Hoe het gaat met Hanne Troonbeeckx? Wel, ...

Hosting door Fraai